nesvieti panel na kúrenie

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Rom@n

nesvieti panel na kúrenie

Příspěvek od Rom@n »

čafte páni mám zas problém dnes idem autom zapálim svetlá a všimol som si že mi nesvieťi panel na kurenie normálne tma.....čo stým môže byť???? dajú sa tam nejako vymeniť kontrolky alebo nejaký kontakt to môže byť???? poradte mi páni :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o)
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalízaObrázek
Reklama

Slavek
Kontaktovat uživatele:

Re: nesvieti panel na kúrenie

Příspěvek od Slavek »

vymen zarovky a bude to zas svitit
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Rom@n

Příspěvek od Rom@n »

Slavek píše:vymen zarovky a bude to zas svitit
a poraď ako sa to robí vlastne rozoberá hmm?????????? ďakujem za radu :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o)
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalízaObrázek
vladimir fodor

Příspěvek od vladimir fodor »

Zdemontuješ kryt radiacej páky-je len na zapadky,pod nim zbadáš skrutky ktoré držia vrchny kryt a pod nim máš skrutky na ovládaci panel tie odkrútiš a panel povytiahneš.Daj si pozor na káble a tiahlo otvárania ventilukúrenia,ono je asi najlepšie ho zhodiť dole po pravej strane pod prístrojovkou,Máš tam plastoví kryt ktorí drži jedna skrutka a zaisťovací kolík po zhodení ho už budeš vydieť,no a už len vytiahneš panel von vymeníš žiarovky a zložíš.
Rom@n

Příspěvek od Rom@n »

vladimir fodor píše:Zdemontuješ kryt radiacej páky-je len na zapadky,pod nim zbadáš skrutky ktoré držia vrchny kryt a pod nim máš skrutky na ovládaci panel tie odkrútiš a panel povytiahneš.Daj si pozor na káble a tiahlo otvárania ventilukúrenia,ono je asi najlepšie ho zhodiť dole po pravej strane pod prístrojovkou,Máš tam plastoví kryt ktorí drži jedna skrutka a zaisťovací kolík po zhodení ho už budeš vydieť,no a už len vytiahneš panel von vymeníš žiarovky a zložíš.
ďakujem ti vyskušam a potom napíšem ako som dopadol či to bude svietit alebo tam je iní problém :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o)
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“