Z akeho katalogu alebo kde si nasiel tie tlmice?je to super cena...ppp píše:Je cena 1130Sk/ks a 1304sk/ks (bohuzial este stale nemyslim v eurach) dostatocne nizka za predne/zadne tlmice na espero? kayaba excelg kody tlmicov 343047 a 365501 ?
Idem kupovat cez net z cz okrem tlmicov aj vyfuk (polmostrow) a postovne sa mi rozpusti uz len v rozdiele ceny vyfuku oproti slovenskej ponuke.
Tlmice
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Tlmice
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
- Reklama
tlumice mam original kdyby neco.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Myslíte že je to v pořádku??? Koukněte na tlumič a to horní plastové usazení s gumou pružiny. Nejsou u sebe moc blízko??? na druhé straně je to ok. Tlumič přesně ve středu ale ne téhle je to volako nějaké čudné,,,
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
tlmice su uz doma, (kyb excel-g)Dark69 píše:Z akeho katalogu alebo kde si nasiel tie tlmice?je to super cena...ppp píše:Je cena 1130Sk/ks a 1304sk/ks (bohuzial este stale nemyslim v eurach) dostatocne nizka za predne/zadne tlmice na espero? kayaba excelg kody tlmicov 343047 a 365501 ?
Idem kupovat cez net z cz okrem tlmicov aj vyfuk (polmostrow) a postovne sa mi rozpusti uz len v rozdiele ceny vyfuku oproti slovenskej ponuke.
365501 2ks 2330Kc
343047 2ks 2018Kc
+ este postovne 350Kc a prvy diel vyfuku na espero (tusim totozne s nexiackym) 05.52 za 949Kc vsetko s DPH
zdroj automedik.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tož to Frantíku to je na výmenu bo kuk na môj ten bol uplne vytečený a šťasti bolo že som si to hned všimol ako som ju kúpil takže išli všetky nové a sedí ako pribitá
- Přílohy
-
- DSC02049.jpg (90.56 KiB) Zobrazeno 1356 x
NE to neni tlumičem. Jak sme měnili ty pružiny tak po pár kilometrech se to plastové usazení pružiny s tou gumou celé protočilo a při plném pravém rejdu na místě tam něco praskalo. no dnes sme to srovnali a stejně se tam ozívá prasknutí jako kryby se při rejdu přetáčela pružina ale ložisko uložení tlumiče.funguje..nevim co s tim je. kua asi to hodim už ze skály. člověk mění blbý pružiny a furt se tam něco sere na tom. Horší než pionýr. Tam furt taky člověk musel něco ladit a furt to nebylo ono.
To je vždy po zimě s nexií problémy. Navíc ted mi centrál vyhazuje furt pojistku, Nevim kterej Einstein to připojin na Pojistku od řídící jednotky. Takže když odemknu prdne pojistka a ani nenastartuju. NA zadní nápravě mi něco mlátí, jestli silenbloky nebo co, Dále cvrdliká mi něco v palubovce u odkl. schránky nemůžu zaboha přijít co to je. No děs. Vždy po zimě Jo a to jěště se mi při jízdě rozpípá kolikrát bzučák sám od sebe na světla a pásy. z ničeho nic.
To je vždy po zimě s nexií problémy. Navíc ted mi centrál vyhazuje furt pojistku, Nevim kterej Einstein to připojin na Pojistku od řídící jednotky. Takže když odemknu prdne pojistka a ani nenastartuju. NA zadní nápravě mi něco mlátí, jestli silenbloky nebo co, Dále cvrdliká mi něco v palubovce u odkl. schránky nemůžu zaboha přijít co to je. No děs. Vždy po zimě Jo a to jěště se mi při jízdě rozpípá kolikrát bzučák sám od sebe na světla a pásy. z ničeho nic.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
...to JRD Mclaren seš hoden své marky - takto GO př. nápravy vše očistěné - otryskované - pozink barva, základ barva a vrchní barva, to se hned tak nevidí!!!
Inu můžeme jenom závidět.
Mějte se fajn
Inu můžeme jenom závidět.
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Tak opraveno. byly ulámané ty plastové zámky v té misce nahoře tak proto se to protáčelo. ted už se to ani nehne. Ale stejne na mistě když dám plnej rejd tak od pružin nebo tlumičů jde takové divné vrzání. a to před tim nedělalo. Axiální ložiska uložení tlumičů fungují. vše sedí a stejně to vrže. Prdim nato. zitra jdu a opt. Geo a nebudu se stim crcat. ať to vrže. Už taky máte prohnilé misky pružin??? já je měl tak mi je kámoš co mi to dělal pekně vyvařil natřel.
řikal že na to že to má skoro 300.000 tak je to vše v cajku. Silenbloky náprav, gumy stabil. Prachovky poloos. a vše je původní. řikal že by to do Nexie neřekl. Prostě kvalita za rozumnou cenu
Teď se mi ten čumákl zvedl jak sem tam dal skoro nový pružiny. ty původní z výroby už byli nějaké vymačkané a předek vypadal jako by byl snížený. Taky každý hrbol byl znát. teď je to piánko.
řikal že na to že to má skoro 300.000 tak je to vše v cajku. Silenbloky náprav, gumy stabil. Prachovky poloos. a vše je původní. řikal že by to do Nexie neřekl. Prostě kvalita za rozumnou cenu
Teď se mi ten čumákl zvedl jak sem tam dal skoro nový pružiny. ty původní z výroby už byli nějaké vymačkané a předek vypadal jako by byl snížený. Taky každý hrbol byl znát. teď je to piánko.
mne brachov dvorny servisak na espero povedal ze silentbloky ulozenia prednej napravy su uz zrele na vymenu, tak uvidim porovnam s novymi, dnes dosli postou.
Ale o inom som chcel. Je lepsie na zadne tlmice dat pruzne diely uchytenia tlmica nahor tie co prisli s tlmicom (kayaba) alebo tie co su k autu? Su totiz kusok rozdielne a cez origo ide tusim este kovova rurka.
Ale o inom som chcel. Je lepsie na zadne tlmice dat pruzne diely uchytenia tlmica nahor tie co prisli s tlmicom (kayaba) alebo tie co su k autu? Su totiz kusok rozdielne a cez origo ide tusim este kovova rurka.
Dnes na GO sme zjistili že vržou ty gumy horního uložení tlumičů. co stim???
Bílá vazelína vyřeší tvůj problém.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX