ulomeny chladic
Moderátor: Blue Lanos
ulomeny chladic
Cavte mam taky problem mam ulomeny chladic v mieste kde je hadica ktora ide do termostatu a budem ho musiet vymenit preto by som chcel vediet ci su nejake komplikacie pri rozoberani dakujem
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
- Reklama
Re: ulomeny chladic
Zravim, tak ja som si chladic vymenil uplne sam, a to som elektrikar takze si myslim ze to v pohodke zvladne kazdy kto je trosku zrucnejsi... jedina moja komplikacia bola ze som slabo utiahol kovovu pasku tak mi stamad kvapkala chladiaca...ale inaq je to brnkacka
SV-STORM
ja som menil len chladic klimy takze neviem ako vodny ale k vodnemu je podla mna lepsi pristup takze by to malo ist bez demontaze inych dielov. Klimu som menil sice pri zlozenom predku ale myslim ze by sa to malo dat aj bez toho. A vodny je vlastne zaveseny na drziakoch az za okuliarmi (hornym nosnikom) takze mu nic nebrani vytiahnutiu z auta.
no ja som mal dole naraznik, svetla a ten plech nad svetlami (mensia buracka ), ale chladic motora by mal ist pekne vonku aj bez demotnaze inych dielov.... a nahradil som ho chladicom z opel vectra A, a dokonca z dieselovej verzie 1.7D (ma rovnake vyvody)....a slape to v pohode...
SV-STORM
mam musel som uvolnit nadobu na klimu novy chladic 2470sk okolo 82€
Skoda 105l (Uz nebohá*)
neviete dal by sa doma spravit je ulomeny tam kde sa pripoji hadica na termostat myslim ze teplovzdusnou pistolou.
a neviete aky plast by sa dal pouzit na zvarenie? ked nemam ten ulomeny kus?
dakujem takto sa vyhnem aspon nacas kupe noveho pokial budu nejake € navise nieje drahy 82€ ale teraz nieeeee.
a neviete aky plast by sa dal pouzit na zvarenie? ked nemam ten ulomeny kus?
dakujem takto sa vyhnem aspon nacas kupe noveho pokial budu nejake € navise nieje drahy 82€ ale teraz nieeeee.
Skoda 105l (Uz nebohá*)
No, neviem ci by to vydrzalo zvarene...podla mna ani velmi nie...ja som kupil pouzivany chladic za 16€ trochu som ho vyfukal kompresorom aby som dostal ten bordel z neho prec (spomedzi rebier) a fachci v pohodke. Skus sa poobzerat po nejakom na nete...videl som tony inzeratov kde predavaju espera na ND
SV-STORM
Pred pol rokom mi v servise pri vymene tesnenia pod hlavou aj praskli plast na chladici kde sa pripaja ta gumenna hadica co ide od termostatu. Samozrejme oni to popreli, ze to oni nie, ze to uz bolo atd.SV-STORM píše:No, neviem ci by to vydrzalo zvarene...podla mna ani velmi nie...ja som kupil pouzivany chladic za 16€ trochu som ho vyfukal kompresorom aby som dostal ten bordel z neho prec (spomedzi rebier) a fachci v pohodke. Skus sa poobzerat po nejakom na nete...videl som tony inzeratov kde predavaju espera na ND
No ale chcem povedat, ze som to dal zavarit v servise kde opravuju chladice a parada. Drzi. Stalo to 800 Sk a mam na to aj 2 roky zaruku. Je to na Vajnorskej v BA keby si chcel si to tam dat zavarit.
Ak budes chciet poslem kontakt na ten servis.
Daewoo Espero 1.5 16V DOHC (66kW), 1996, LPG (Lovato-LDW01), 230 000 km (15.10.2010)