Což pozadí

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
petrm
Kontaktovat uživatele:

Což pozadí

Příspěvek od petrm »

Jo pozadí je to hezký ale ta shrnovací střecha taky není k zahození je to potom takovej polokabriolet jako třeba Twingo Obrázek
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Pozadí je fakt dobrý, neměl by se potlačit takovej ten malej stříbrnej??? :D :D :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

doma Matíze mám,ženu také a tak já bych bral ten pobyt u moře.Dnes tu u nás je hnusně,mrholí.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
milosh

Příspěvek od milosh »

Václav Brousek píše:doma Matíze mám,ženu také a tak já bych bral ten pobyt u moře.Dnes tu u nás je hnusně,mrholí.
Vaclave, no jestli tva zena vypada jako ta na obrazku, tak gratuluju :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

milosh píše:
Václav Brousek píše:doma Matíze mám,ženu také a tak já bych bral ten pobyt u moře.Dnes tu u nás je hnusně,mrholí.
Vaclave, no jestli tva zena vypada jako ta na obrazku, tak gratuluju :lol:
Jó,jó vypadala,když jí bylo o 30 r. míň.Ale i přesto bych neměnil, i dnes vypadá pěkně(aspoň mě se líbí)
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Mezi námi , mě se teda to pozadí dvojkový řady Matizka moc nelíbí, v době kdy je tuningovým prvkem dávat registračku na nárazník, přejdou k opačnému umístění??????
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
jakub

Příspěvek od jakub »

Tomáš píše:Mezi námi , mě se teda to pozadí dvojkový řady Matizka moc nelíbí, v době kdy je tuningovým prvkem dávat registračku na nárazník, přejdou k opačnému umístění??????
njn tome, jenze matez neni urcen primarne pro tuning, navic co je dnes moderni zitra byt nemusi atd. atp. me tam treba vubec nesere a az zacne, tak ji soupnu jinam.

Daleko vice me mrzi, ze se treba nedelaj tuningovy svetla - tvar se mi libi, ale chtelo by to cirou optiku ...
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

můj názor je ten,že je jedno kde je značka umístěná.Hlavně že někde.A když jsme u té čiré optiky,tak ta se mi nelíbí vůbec.Je to jako pěst na oko a je jedno jaký je to typ auta.
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Lepsie by ale boli zhrnovacie plavky tej kocky! 8)
jakub

Příspěvek od jakub »

Václav Brousek píše:můj názor je ten,že je jedno kde je značka umístěná.Hlavně že někde.A když jsme u té čiré optiky,tak ta se mi nelíbí vůbec.Je to jako pěst na oko a je jedno jaký je to typ auta.
mazda 6 ma cirou optiku ze serie a jsou to naprosto libovy svetla - jo pokud to nekdo nakydli na koktavku, spolecne se stribrnyma klikama, tisic polepek, tak to vypada zle, ale videl jsem spoustu decentne pekne udelanejch aut - vzdyt i nova alte ma ciry svetla a jsou libovy, neni pravda Vaclave, takhle to pausalne zastrelit ...
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

jakub píše:
Václav Brousek píše:můj názor je ten,že je jedno kde je značka umístěná.Hlavně že někde.A když jsme u té čiré optiky,tak ta se mi nelíbí vůbec.Je to jako pěst na oko a je jedno jaký je to typ auta.
mazda 6 ma cirou optiku ze serie a jsou to naprosto libovy svetla - jo pokud to nekdo nakydli na koktavku, spolecne se stribrnyma klikama, tisic polepek, tak to vypada zle, ale videl jsem spoustu decentne pekne udelanejch aut - vzdyt i nova alte ma ciry svetla a jsou libovy, neni pravda Vaclave, takhle to pausalne zastrelit ...
neberu ti tvůj názor, ale mě osobně se čirá optika na zadních světlech moc nelíbí .Samozřejmě že Mazda je pěkné auto a kdybych na něj měl,tak strávím i tu optiku.
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Čirá optika vzadu se mi taky nelíbí :o a zvlášť když je v ní ještě chrom, to pak vypadá jak když je to od vietnamců
Už bez Matesa
milosh

Příspěvek od milosh »

zabijec píše:Čirá optika vzadu se mi taky nelíbí :o a zvlášť když je v ní ještě chrom, to pak vypadá jak když je to od vietnamců
No na nekterych autech dodelavana vypada hnusne, ale kdyz uz to je z vyroy, viz. takovy Lexus, tak to je krasavec 8)

Ale treba vcera jsem videl tmave cervenou oktavku a mel vzadu taky optiku a musim rict, ze to fakt bylo hnusny. Na svetly auta se to podle me hodi a kdyz uz to dal na tmavy, tak by to chtelo optiku v tmavsich barvach, taky jsem to nekde videl a vypadalo to dost dobre.

Ale nekteri lide nemaji cit pro upravy, tak by se do nich radsi ani nemeli poustet...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jakub

Příspěvek od jakub »

milosh píše:
zabijec píše:Čirá optika vzadu se mi taky nelíbí :o a zvlášť když je v ní ještě chrom, to pak vypadá jak když je to od vietnamců
Na svetly auta se to podle me hodi a kdyz uz to dal na tmavy, tak by to chtelo optiku v tmavsich barvach, taky jsem to nekde videl a vypadalo to dost dobre.

Ale nekteri lide nemaji cit pro upravy, tak by se do nich radsi ani nemeli poustet...
diky bratre, aspon to nemusim psat sam, jen dodam, ze castecne uznam, ze ne vsem autum to sedne, ale predstava jak ma vzadu matez svetlo ala altea ;) - jedna sdruzena kruhova - mmmmnam ;)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jsou auta na kterejch vypadaj takový světla fakt dobře viz zmiňovaná 626 ale někdy je to opravdu otřesný záleží strašně na vkusu a barvě auta 8)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“