Hudba tacuma
Moderátor: Blue Lanos
Hudba tacuma
Dotaz: jste spokojeni s audio aparaturou ve vašem voze? Jaký typ rádia máte, popřípadě jak silné repro? A co posloucháte nejraději (samozřejmě kromě vaší polovičky).
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
- Reklama
Re: Hudba tacuma
Já mám staré rádio CLARION s CD, ale hraje docela slušně Jinak podle mě repro v autě není zas až tak špatné Samozřejmě že najdu plno oponentů kteří nedají dopustit na nejnovější audio techniku, zesilovače, subvofry atd, atd. Jedině co mi trochu vadí je vzdálenost rádia od řidiče (ideální by bylo ovládání na volantu)
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Sice to nepatří do tématu, ale když si pročítám FÓRUM tak Tacuma je auto absolutně bez závad nebo už neexistuje Nemůžu si pomoct
Holt kvalitní stroje
Prý už TACUMY přestali vyrábět. Je to velká škoda - takové spolehlivé auto.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Pravděpodobně asi ano, protože loni napodzim zmizela nabídka pro Tacumy z oficiálních stránek CHEVROLET
Takže můžeš narazit max. na model 2008 Sice Chevy už testuje nějaký model MPV, ale kdo ví co z toho bude
Takže můžeš narazit max. na model 2008 Sice Chevy už testuje nějaký model MPV, ale kdo ví co z toho bude
-
Máš pravdu. Na Tacumu nedám dopustit. Snad jen na už zmiňované nedostatky. Netopí. Vyměnil jsem pylové filtry a nepoznám že by se zlepšilo. Auto je z Itálie a tam je asi stále teplo. Nesvítí. Koupím žárovky s +60% větší svítivostí 250,-kč kus a uvidíme snad lépe. Ještě jedna taková zavadička. V zadu v autě mě stále něco klepe ( i když mám prázdný kufr). Tři různy mechanici měli auto na zvedáku a na nic jsme nepřišli co by to mohlo klepat. Píští pátek pojedem TACUMĚ ukázat Francii, tak nás tam snad nenechá. Ještě něco k tématu o hudbě. Mám originál rádio Daewoo, v autě byl měnič na 6CD, ale poškozený sehnal jsem na 10 CD, musel jsem trochu upravit kabel (byl krátký) a jsem s muzikou spokojený. A to ovládání na volantu mám.megajvr píše:Sice to nepatří do tématu, ale když si pročítám FÓRUM tak Tacuma je auto absolutně bez závad nebo už neexistuje Nemůžu si pomoct
Tacuma 2.0 LPG
to sa ti klepu nohy (pred cestou ) . ja mam philips (tak som to kupil ) a som zatial spokojny . a inac keby som to chcel vymenit , aky je tam konektor ? nepozeral som
ja mam stastie moje hreje
Chevrolet Orlando LT+, 1,8B
-
Já tam mám konektory DIN 8 Pinů.dod píše:to sa ti klepu nohy (pred cestou ) . ja mam philips (tak som to kupil ) a som zatial spokojny . a inac keby som to chcel vymenit , aky je tam konektor ? nepozeral som
Tacuma 2.0 LPG
Ahoj Pavlíku To ovládání na volantu ti fakt závidím (slepá závist) Co se týká topení, auto mám taky z itálie, netopí sice jako Š. Fabia , ale zatím spokojenost. Musíš mít ventilátor v mrazech na 3! Spíš zakopaný pes bude někde jinde. A myslím že to bude špatnou konstrukcí chladícího okruhu 2litrového motoru To klepání může způsobovat gumové uložení zad. stabilizátoru. Ty dvě gumky nic nevydrží-potom to pořád klepe
Jo a napiš jak bylo u frantíků, přeji ti příjemnou a pohodovou cestu
Jo a napiš jak bylo u frantíků, přeji ti příjemnou a pohodovou cestu