Poprskany motor - co s tym?
Moderátor: Blue Lanos
Poprskany motor - co s tym?
Mam polrocneho Matiza (0. a vsimol som si, ze je motor (ale aj okolie)poprskany (pofrkany) zrejme olejom a vyzera to dost neprijemne. Este pred tym ako ho zoberiem do servisu, chcem sa spytat, ci nemal niekto podobny pripad. Ci to nemoze byt nevhodnym tesnenim uzaveru, resp.hadicky. Pokial by sa niekto uz stretol s takymto problemom dajte mi prosim vediet, aby som vedel nasepnut servisakovi.
Diky, Adrian(adlerchrsss@yahoo.co.uk)
Diky, Adrian(adlerchrsss@yahoo.co.uk)
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Hej,každopádně si s tím zajdi do servisu...Mi taky valil olej a bylo prostě špatným těsněním (myslím pod vanou)..Je to poměrně levná záležitost,jen záleží,jak dlouho se s tím ten servisák bude drbat...Ale zavčasu tam s tím zajdí,protože se potom nedoplatíš za olej a jak si psal tak to taky blbě vypadá..
Tak bývalo běžné že kvůli přeprvě auta přes moře byl motor nastříkán konzervačním přípravkem stejně tak celý auto ale zvenku se to umyje před předáním zákazníkovi ale motor nikdo nemeje ten konzervační vosk se rozpouští teplem a tmavne takže to vypadá jako by to byl olej zkontroluj jestli neubývá olej a jestli to není skutečně olej vosk jakoby lepí ale zřejmě nebude i když jestli máš čas a možnost zajet do servisu tak není nic jednodušího než aby ti na to kouknul mechanik a uklidnil tě
Ano, asi mas pravdu, zrejme to bude s tou konzervacnou latkou, len ma mylilo to, ze to ma naozaj take hnede zafarbenie (miestami, hlavne na motore). Skratka vyzera to velmi nechutne na nove auto (6500 km). Teraz castejsie kontrolujem stav oleja, ale zatial je to v norme. Pre istotu som sa ale objednal do servisu a povedali, ze mi umyju kompletne motor a budu ho testovat, ci niekde nieco neunika. Inac diky za info, o tej konzervacnej latke som nevedel a dufam, ze to bude naozaj s tym.
pockat ja to nechapu ja mam na motoru ten kozervacni vosk taky a uprimne nechapu proc ho odstranovat?shaman píše:Taky mi tam blbci nechali ten konzervační vosk, blbě vypadá a taky dost smrdí. Už je to pár let zpět. Jen to svědčí o neprofesionálním přístupu prodejců a o tom, že si na to nedokázalo došlápnout ani zastoupení značky. Snad bude jednou lépe...
Takze, uz ho mam hotoveho, no mozem povedat, ze mozno to stalo zato. Teraz sa mi pod kapotou vsetko blizka, dokonca vyzera lepsie ako ked som ho kupoval, ziadne skvrny, flaky "sople"... Moja firemna oktavka sa teraz moze hambit, aj ked snou som taketo problemy nemal. Servisaci sa nenechali ukecat a peniazky samozrejme zobrali. Kaslem na nich .
Jak se dá umýt motor za 10 minut? To by se mi docela hodilo. Znamená to polít nějakým žroutem a pak vyšplíchat wapkou? H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz