Tlmice
Moderátor: Blue Lanos
-
Tlmice
Nazdar Esperaci.Ktore tlmice su dobre?Plynove alebo olejove.Ked mate zaujem tak trosku mi ich popiste funkciu a ich jazdne vlastnosti.Som v tom easy.Este dva veci, ake tlmice su v Espere od Korejcou a ktore mi odporucate.
- Reklama
Re: Tlmice
Ak chces mam na predaj Plynove tlmiče Bilstein, mal som ich mesiac na aute potom som daval skratene tlmiče kvoli zniženiu, takže ak budieš chciet su obidva tvoje za 75 euro
- Přílohy
-
- DSC00009.JPG (40.35 KiB) Zobrazeno 1299 x
Lanos sedan 1.5 8V, 17" Oz Hydra,205/40 Pirelli,V-Maxx podvozok -40mm,Radio s DVD JVC,Lcd Sony,Repro Sal a nejake tie spojlere...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi sou plynokapalinovy dvouplastovy, ale drahy svina
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
najlepsie su listove pruziny z nakladaku a mas pokoj
Ale nie kombinovane su najlepsie sice aj plynove niesu zle ale zalezi od vyrobcu
Ale nie kombinovane su najlepsie sice aj plynove niesu zle ale zalezi od vyrobcu
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
-
Dakujem impulse ale nemam zatial zaujem lebo musim odniest afto na testy tlmicou a ked mi ukaze test ze odisiel tlmic tak kupim nieco podobne ako mam teraz v nedpersone.Pred par dnami som vyskusal ine Espero s inymi tlmicmi a nebolo to ono.Bola to tvrda jazda myslim citil som kazdu nerovnost na ceste a poviem Vam ze ja chcem poholdnu jazdu nie sportovu.Nevyznam sa tlmicou ale uz som si zvykolo na original.