POLITIKA

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Re: POLITIKA

Příspěvek od Krtek »

No ona je to prakticky IV Říše :( Hitler by se divil - co nejde válkou si banda pitomců zmákne za pár let sama obyčejnym lhanim.
Krom toho europoslanci a komisaři NEJSOU lidma volení zástupci ! U mně jsou podřadnější než normální poslanci, který alespoň lidi volej. U Euroxindlu je to už vyloženě vo korytech a to ve velkym.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Reklama

aumirek

Příspěvek od aumirek »

hynek počkej co meleš já neřekl že si nás vážej oni si nás opravdu nemaj za co vážit a musíme jim bejt k pláči ja jen řekl že jsme středně velkej stát a ne jen malinkej jak každej brečí a zduvodnuje naše neuspěchy.A i když se mi ledacos nezamlouvá není to tím že jsme papežtější než sám papež a jen se vymlouváme že to nařizuje EU a přitom je to jen naše neschopnost.A s tím presidentem jsi mě rozesmál že si ho vážíš ono už i ve světě s něho maj srandu protože je to opravdu všeználek a sběratel medailí.Stačí jak tvrdil neznám špinavé peníze jak opěvoval koženého a pod ale jeho perličky a otočky to by bylo na hodně psaní nebo jak tvrdil nemáš na lékaře tak máš smulu a pod to si vážíš opravdu nesprávného člověka
Hynek

Příspěvek od Hynek »

To aumirek: Je mi naprosto jasné, do které sorty lidí patříš. Ale na Klause mě nesahej.
Naprosto souhlasím s krtkem. Pokud mě v EU reprezentují pánové Falbr, Ransdorf, Špidla , Bobošíková a pod., tak je mi z celé té sebranky korytářů v parlamentu EU tak akorát na blití! A že jseme středně veliký stát? No ten francouzký cigoš zkřížený s maďarem nám to dal už několikrát najevo, co pro "velkou Francii "znamenáme! :( :( :(
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Stanleyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanleyk »

Mno to ste si dali... taketo vlakno... uz je jasne ze ak budem nieco surne potrebovat tak musim pisat sem, pretoze vsetci ste tu a nic ine vas netrapi... ked zaznie politika vsetci su tam .......
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D :) :o :shock: :? :roll: ;) -i :PP: Už jsem zatáhl brzdu a odcházím, abych se sem už nikdy nevrátil!!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
aumirek

Příspěvek od aumirek »

hynek já sem vubec netvrdil jak zbožnuji Eu a jak je super a klause si opravdu nevážím ani trošičku ale popravdě to si nevážím snad ani jednoho politika.Ale tvuj problém je jinde francouzký cigoš madar a tak dál jen češi jsou asi dle tebe výkvět evropy.Ano politika je svinstvo o penězích a moci a to všude ve světě ale je tu jeden rozdíl jinde teda myslím v civilizovaném světě politik jak se mu přijde na nějakou zlodějnu nebo podraz druhej den odstoupí což u nás je z říše pohádek.Dali jsme světu dvě slova které zná celej svět a to robot a tunelování na jedno mužem bejt hrdí to druhé ne
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...no vážení, berme ten který názor toho kterého a diskutujme, dost těžko lze obhájit Klause - nezná pojem špinavé peníze, nic si nepamatoval při předvolání k soudu - k financování své bývalé strany ( Lájoš Fazekaš - Šrajbr třinecké železárny a milionové dary ODS ) a hlavně už je zde opakovaně mezinárodní ostuda, při jeho projevech se odchází ze sálů...
včera se mi líbil Cibulka na ČT 24 ( někdy po osmé ) diskuze k zákonu o odposlechu - Langr měl být dávno zavřený pro svoje " kontakty " s podsvětím Mrázek a jiní...to bylo silný kafe, osobně si myslím, pokud si novinář následně vše obhájí, tak proč né...opačně mi nový zákon připomíná konsolidační léta po 68 a vlastně cenzuru ( zásah omezení do jeho práce, tak aby nezlobil mocné a byl neškodný ...)
beru názory Topola jsou podložené historii, musíme si ale oddělit deformační ruský vliv... ( nebo by jste chtěli bouchat pro kapitál - podnikatele 16 hodin denně za skývu chleba, pochybuji...) i Krtek mi překvapil radikál a lze s ním diskutovat, Vojtovi nelze upřít životní zkušenost, hladolev zkušenosti z Evropy (... no drobet je radikální ve svých názorech, nejspíš ví i proč, může více srovnávat...)
přirovnání EU k říši a bez války a proč né...jedině velký a silný svazek může diktovat ceny a řídit...jsme malý stát, bohužel máme špatné zkušenosti trojdohoda a mnichovská zrada, to však bylo někdy jindy a za jiných podmínek...
a nakonec předesílám, mi můžete poslat k šípku... ale jinak se mějte v našem hyde parku
Přílohy
pek.jpg
(58.8 KiB) Staženo 306 x
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to nechápu, dal jsem to tam v malém souboru 58kb ( měl jsem to původně, přes 12mega ) a je to velký jako ... sorry, neumím to zmenšit...ale zase se mi to líbí

no mějte se fajn a můžete mi láti...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
aumirek

Příspěvek od aumirek »

serpico souhhlas ale k té unii ač jsem několikrát řekl že vnitřně jsem proti rozum mi tvrdí že není jiného řešeni.A ještě toto USA je silná a bohatá velmoc navzdory tomu co si o ni kdo myslí.Ale kdepak by asi tak byla pokud by tam bylo 40 státu a ne unie.Unie je v podstatě dobrá jen nastavit spravedlivé podmínky pro všechny bohužel toto je problém neb to se mnohým nedaří ani doma v rodině.A s tím sajrajtem co je ve vládě to nepujde určitě.A vubec nemyslím že nějaká strana to myslí dobře a ostatní jsou zlé jeden za 18 druhej za 20-2.Jediná shoda panuje pokud jde o jejich platy včetně papa tunel
Ps a ještě otázka pročpak asi zanikly v historii velké uzemní celky rozdělené na mnoho kmenových klanu a podlehli menšímu leč sjednocenému utvaru
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Aumirek: Koukám, že nemá cenu se k tobě vyjadřovat.Neumíš brát věci s nadhledem, případně ctít názor jiného. Je mi tě líto ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
aumirek

Příspěvek od aumirek »

Ivoš píše:Aumirek: Koukám, že nemá cenu se k tobě vyjadřovat.Neumíš brát věci s nadhledem, případně ctít názor jiného. Je mi tě líto ;)
ale ivoš neprotiřečíš si trochu je to jen muj názor a mimochodem jsem reagoval na někoho a vyjádřil souhlas ale není to jen tím že mám jinej názor jako ty a nesouhlasím s tebou a jen ty jsi ten všěvědoucí a moudrej jako ten klaus a názory jinej nepřipouštíš.Ps a ještě jak serpico měl výhrady že si u soudu nic nepamatoval.Ano každej se muže dostat k soudu a musí tam vypovídat ale pokud si nepamatuje nic co nedávno napsal a řekl nedá se nic dělat. Je pro to i diagnosa stařeská demence ovše potom takovej člověk nemá co dělat ve vysoké politice.
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Uveď mi jedinný příklad, kdy jsem naznačil, že jen já mám pravdu. Já naproti tomu můžu uvést příklad normální diskuze. Třeba Topol má naprosto odlišný názor než mám já. Ale přesto spolu podiskutujeme, respektujeme se a na srazu (příkladně teď o víkendu) s bavíme o jiných věcech a je nám fajn. Ty se lišíš tím, že hned napadáš.
Tady v klidu probereme co si myslíme, vjedeme si do vlasů, ale funguje tu jedna věc - RESPEKT. Takže by bylo fajn reagovat, ale zdržet se výrazů, které jsou poměrně urážlivé,ju? ;)
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Já Klause v 90. letech upřímně nenáviděl. nevim jestli dostal rozum něbo se řešej jiný věci ve kterejch s nim často souhlasim. Když jsme u něj, musim uznat že dodnes NEMÁME jinou politickou osobnost schopnou nás reprezentovat. kdo byl jeho protikandidátem ? Vožrala Zeman ? Pak pár postaviček do Jazzu který vytáhla ČSSD a sama si je potopila ? Fakt myslim že jinej vhodnej člověk (bohužel) nebyl. Po Václavu Šaškovi z Vikárky by tam moh bejt ale klidně i Hurvajz.
O Bobošíkový nevim co si moc myslet ale tohle mně děsí:
http://tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=336

Doporučuju všem euroopotimistum. Ale jak řikam, kdyby dělala EU to co má (tj navenek se sjednotit a ochránit vnitřní státy) tak bych byl všema deseti pro. Zase se opakuju že EU buzeruje vnitřní státy a když se má postavit číně nebo USA tak nedělaj nic a argumentujou volnym trhem. Krom toho že se tváří demokraticky a je schopná opravdu dotáhnout k dokonalosti mussoliniho poučky spolu s RVHP :shock:
Mimochodem chápete někdo jak si moh někdo za svýho europitomce zvolit Železnýho ? Každej za něj platíme z daní pálky jako hovado a nějaký magoři mu daj eurotrafiku.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nevím, já mám Železnýho rád a respektuju ho. A s těmi jeho pokutami a soudy...nejsem si jistý jestli je všechno tak, jak nám to media předestřela...
aumirek

Příspěvek od aumirek »

ivoš řek jsem to proto že jsi vyjel jak čertík s krabičky že se mnou nemá cenu diskutovat.Byla řeč sice o klausovi ale pokud tě to uklidní stejnej názor mám na špičky celého toho vedení kterékoliv strany.A oprav mne pokud nemám pravdu každej člověk by měl u soudu jako svědek mluvit pravdu a již mnoho poslancu včetně klause tam svědčilo a rázem zapoměli co udělali nebo řekli poměrně nedávno.Takže bud vědomě lžou což každému jinému neprojde a pokud si to opravdu nepamatují pak je to ta senilita což není urážka ale diagnosa a pak tam nemaj co dělat což teda i v tom prvním případě.Bohužel musím souhlasit s tím nade mnou že neví koho místo něj.Na druhou stranu třebas havel alespon připustil že udělal blbost a neměl to dělat což klaus ani náznakem nepřipustí.Ale pro uklidnění i s tebou jsem v lečemž souhlasil.Ale jinak nedivím se ti že tě to tak popudilo když diskutuješ s topolem a spol ono nejhorší na tom je že ta banda v parlamentu si jde jen po penězích a osud lidí je druhořadej.A to napříč celým spektrem pokud jde ale o jejich peníze táhnou jako jeden muž za provaz.A toho topola klause zemana a mnoho dalších znám i osobně i když oni mne moc ne Byli doby kdy jsem tam někoho z ostravi vozil na jednáni a jako řidič jsem i dost slyšel a zažil.A jinak železného jsem měl rád pokud byl v telce ted už ani ne s těmi jeho podvody to nebude asi tak horké nicméně asi jsou ale stejná jak u všech poslancu jen jim už nejde pod fousi.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“