ostrekovace
Moderátor: Blue Lanos
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
ostrekovace
mám otázku, ked potiahnem páčku stieračov k sebe majú iba raz zotrieť alebo má sa aj ostreknúť okno ?
- Reklama
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ostrekovace
nestrieka, takže chyba bude niekde u mna
Ty budeš (asi) v pořádku,chyba je asi v páčce nebo v motorku.A co zadní ostřikovač ,funguje,nebo alespoň vrčí?Zadní někdy nestříká,páč je zlomená hadička v místě otvírání kufru. proto se ptám ,jestli vrčí alespoň motorek.Měl jsem stejný problém i u premacy ,tam mě praskl přední přívod a tak jsem to stříkal do motoru
Daewoo Tico 0.8 + Mazda Premacy 1.8 - supr auta!!!
1. dolej vodu do nadržky.
2. skontroluj či nieje hadička niekde prasknutá.
3. Naštartuj.
4. Pritiahni páčku a drž asi 3 sekundy pritiahnutú.
5. Ked nestrieka, bude problém zrejme v motorčeku čerpadla.
Skontroluj poistku a káble a ked to ani tak nepojde tak -> http://www.auto-art.sk/WbaPrdDatailPage ... rdRc=10243
Zadné ti asi striekať nebudú, lebo tam je problém s prerezaním hadičky v mieste kde sa otvára kufor. Máte niekto nejaké nápady ako to opraviť tak aby to vydržalo? Ja som tam menil hadičku, ale už je zase prerezaná.
2. skontroluj či nieje hadička niekde prasknutá.
3. Naštartuj.
4. Pritiahni páčku a drž asi 3 sekundy pritiahnutú.
5. Ked nestrieka, bude problém zrejme v motorčeku čerpadla.
Skontroluj poistku a káble a ked to ani tak nepojde tak -> http://www.auto-art.sk/WbaPrdDatailPage ... rdRc=10243
Zadné ti asi striekať nebudú, lebo tam je problém s prerezaním hadičky v mieste kde sa otvára kufor. Máte niekto nejaké nápady ako to opraviť tak aby to vydržalo? Ja som tam menil hadičku, ale už je zase prerezaná.
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
dnes som zgenerálkoval striekací mechanizmus, vymenil som hadičky aj nefunkčný zadný motorček ale na pohyb páčky iba zotrú stierače a vodný efekt žiadny, poistky sú v poriadku takže chyba bude asi niekde v páčke
pravděpodobně bude chyba buď v páčce nebo v motorku pokud si vše prozkoumal a vyměnil
Chevrolet Lacetti packet WTCC 1.4 ccm,r.v 2008 (Výbava ELITE)
Ahoj skus prefúkat trisky ostrekovačov v predu aj vzadu ak to nepomoze poziadaj niekoho nech Ti pridrží tú páčku a Ti zmeraj skušačkou či tam ide štava,tam kde je napajany motorček ak tam nieje tak je vadná asi ta páčka.
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
v motorčeku chyba nemože byť lebo ked stlačím to tlačídko ostrekovania tak striekajú aj predné aj zadné ostrekovače a spustí sa aj zadný stierač