Mechanizmus stahování oken Nexia

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Jihra

Stahování oken u Nexie

Příspěvek od Jihra »

Uvažuji o Nexii, teď mám vyhlídnutý kousek 1,5 GL z r. 1986 za 45.000 !! (podezřele nízká cena, ráno ji jedu obhlídnou). I když je to prý GL, tak má klimu, airbagy, ABS, el. okna, stavitelná sedadla atd. - tak nevím. Má sice servisní knížku (údajně 1. majitel), je to dovoz z A, ale má najeto už 135.000 Km. Tak mám obavy právě třeba z těch oken - co dělat, když mi někde na cestě odejde el. ovládání oken a okno zůstane napůl otevřené? Takhle to přece nemohu někde zaparkovat! Dá se to porouchané okno nějak jednoduše manuálně zavřít - tak, aby to zvládla i moje ženě = technický antitalent?
A ještě k brzdám - dá se nějak na první pohled poznat, jaký typ brzd na té Nexii je (aby tam nebyly třeba ty blbé s těmi "vyrážecími trubičkami")?
Reklama

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jestli hodláte kupovat auto podle toho že dokážete něco opravit sami na cestě tak to není dobré kritérium pro nákup . Brzdy se dají poznat jednoduše při sundaným kole jinak laikovi který neví jaký je mezi nima rozdíl popis stejně moc neřekne a okno se dá na cestě celkem jednoduše opravit když bude tvá žena umět sundat tapecírunk a bude mít někde po ruce klacek asi půl metru dlouhej tak to není problém 8)
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Ked sa niekde na ceste posere okno, tak nepomoze nic len odcvaknut lanka aby sa uvolnilo a podlozit ho. Medzi naradim nexie by malo byt aj podkladace poleno ked uz to tak genialne vymysleli. Tie brzdy s tymi trubkami to su brzdy pre vecny servis. Ja som ich rozobral, precistil, dal nove prachovky a piest pod novou prachovkou zatuhol.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“