Sponzorování dětského domova v Lipové

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Sponzorování dětského domova v Lipové

Příspěvek od n3oklan »

Obracím se na Vás všechny jako "spojka" mezi daewooclubem a dětským domovem v Lipové. Nejsem žádný spisovatel, takže ve zkratce.

Po malém "nakopnutí" od kamarádky, která v DD pracuje mě napadl celkem dobrý nápad, který by ale chtěl dopilovat. Jak to vypadá s financemi v takovémto zařízení asi nemusím nikomu vyprávět. Kraj (resp. stát) dotuje minimálně a když neseženou sponzory, nic nemají (viz citace z webu DD).
Velké dík patří zejména našim sponzorům, kteří nezapomínají na opuštěné děti a svými dary zpříjemňují pobyt v našem výchovném zařízení.
Vzhledem ke geografické oblasti, ve které se dětský domov nachazí, je každý příspěvek o to vzácnější.
Domov už jedna "banda" sponzoruje - http://www.motorkari.cz - a myslím, že by nebylo špatné se přidat. Je pravda, že jejich spolupráce je už vcelku zaběhlá, loni dokonce organizovali týdenní tábor v jižních čechách. Mimo jiné jsem byl pozván na akci, kterou motorkáři pořádali přímo v DD a nedokážete si představit tu radost dětí.

Osobně jsem také párkrát s bývalou přítulí pomáhal s malými akcemi jen pro děti ze skupiny, ve které kamarádka byla "teta". Nevím, jestli někdo z Vás má nějaké podobné zkušenosti, ale jsou to nezapomenutelné vzpomínky (např. Výlet do NP České Švýcarsko, Fotbálek chataři vs. DD). Prostě naložit prcky do auta a hurá za "zábavou". Zamlouvalo by se mi zavést nějakou "tradici" na severočeském srazu - návštěva DD a nějaká akce v rámci možností... Zkusím se s kamarádkou domluvit, aby mi k tomuto tématu také napsala pár řádků, jelikož do dění domova vidí daleko více než já.

S pozdravem "strejda Michal" (jak mi tam prcci říkají :))

P.S. Jestě přidám link na stránky domova - http://www.ddlip.cz a kdo by chtěl vědet, kde to vlastně je, link na mapy.cz
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: Sponzorování dětského domova v Lipové

Příspěvek od Vazoun »

No vidíš " strýci Michale " že umíš, když se chce tak jde všechno - vid ? :lol: Něco málo o tom vím protože shodou okolností jedna paní z vedlejšího vchodu v naší bytovce,je zaměstnána v tomto zařízení.Na srazu dáme řeč :lol: ahojky " Vazoun " :lol:
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :o)
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38 - STK+Emise do 07/2010
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nezžíkám se toho....my to máme v práci v podstatě podobně. Před vánoci jsme se každý tým skládali na dárek pro děti z DD a navíc v rámci nadace Vodafone existují různé akce pro pomoc útulkům, dětem, postiženým atd.....takže už jsem taky zapojen... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No my sme s Táňou -DOBRÝ ANJELI- a pomáhame detskému domovu v Dobšinej a sme prispievateli dobročinemu spolku AMÁLIA :lol: :lol: :lol: Skrátka každá pomoc ktorú môžeme poskytnúť je pre nás velkou poťechou lebo nik nevie kedy to bude potrebovať sám :D No samo sebou že každé Velikonoce a Vianoce posielame financie na fond invalidou ktorý malujú nohami a ústami no a od nich máme každoročne nádherné pohladnice a kalendár :D A na čo som velmi hrdý to je moja platobná karta :lol: :lol: :lol:
Přílohy
DSC00215.jpg
DSC00215.jpg (33.37 KiB) Zobrazeno 813 x
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Tak to klobouk dolů :lol: před všemi, co již jsou v takovýchto akcích zapojeni viz: " Ivoš " a " Petr s Táničkou " uvidíme jak se to v DD Lipová vyvrbí. A zda se to dotáhne do konce :o)
Zdravíme všechny na foru a na severočeským srazu dáme řeč :o) ahojky " Vazoun " :lol:
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Odpovědět

Zpět na „POKEC“