Kupil som Nexiu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Krtku mám v Nubiře I. tempomat je to dovoz ze Švýcarska a je to originální výbava. Jinak jsem tady někde na foru viděl odkaz na firmu, která má v nabídce univerzální modul tempomatu, ale tuším to bylo v sekci o světlech (zimní svícení - Mates)Krtek píše: Ty máš v Nubiře tempomat ? Už mně to Daewoo i Chevy pěkně se.... Do nový ho nedávaj ani za příplatek a ani Evanda nemá na tempomat nárok. Kreténi americoko korejský ! Hlavně že ho může mít i Pavián HTP !!!! Někdo ho dodělá za 3 pětky do Nubiry neporigoš a škodofka za origoš chce tušim něco kolem deseti !
A ještě malou poznámku mám od známého ofocený manuál a když jsem ho u něj fotil, řekl mi, že vše co je udělané originál je OK, a vše co mu tady dodělávali (kvůli lízingu)alarm, zamykání zpátečky, tak do čeho hrábli to stojí za ho...! Zároveň tímto sděluji Petrovi m, že to určitě nebyl on.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502