hladal som,či už niečo takého nie je založené-ale nenašiel som.-Keď tak,MODERATORI-vymažte to)
Je to sice trochu chulostivý "pokec",ale myslím si,dosť nám pomôže ,ak sa navzájom upozorníme na rôzne tolerujúce-príp.netolerujúce naše "prešľapy" pri zastavení dop.policiou počas našich výletov.
Budeme možno viac "obozretní" na našich cestách...
Skusim pridať jednu nemilú skusenosť (chvala bohu nie moju) s dopravákmi v suvislosti s novými pokutami.
Kamošovi sa stalo,že prekročil rýchlosť o 3km/hod. v meste. Policajt mu nekompromisne dal pokutu niečo vyše 40€ (nepamätám presne kolko). No, policajt bol vraj neoblomný. Jednoducho povedal,že išiel 53km/h. a či je ochotný zaplatiť blokovú pokutu. Chlapi, ten človek je vááážny poctivec ,jazdí vždy predpisovo (aspoň 20 rokov -čo ho poznám a x-krát s ním išiel),Poviem vám,mohli by sme si z neho brať príklad.
No to je jedno...policajta to nemusí zaujímať.Stalo sa...
Aj on je len človek-až mu bolo skoro do plaču...Nie kvôli euram,ale kvôli prekročeniu rýchlosti o 3km/h.-všetci dobre vieme,kolko je to "až" o 3km/h rýchlejšia jazda...),ale snažil som sa ho upokojiť tým,že som mu povedal že všetko vždy musí byť najskôr po prvý krát

Takže-dievčatá,chlapci-POZOR!
Proroctvo sa naplnilo až do takýchto "extrémov". Keď 50,tak 50 ! ! !