potrebujem informacie

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Rom@n

potrebujem informacie

Příspěvek od Rom@n »

čafte :D :D potrebujem informácie ako máte budíky tak na lavo a na pravo mate 3 gombíky každý má svoju funkciu jeden je na hmlovky a druhy je na stierače(rýchlosť) tretí je na svietivosť budíkov chcem sa opýtať na tie gombíky niektoré svietia a niektoré nie je na to zvlášt poistka alebo čo vieťe mi poradiť čo je stíým???
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalízaObrázek
Reklama

skino
Kontaktovat uživatele:

Re: potrebujem informacie

Příspěvek od skino »

no nema to žiadnu poistku aspoň podla mňa . ak ti svietia niektorá a niektor nie tak budeš mat len vypalene žiarovky vo vypínači. treba ich vymeniť a pohoda.
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky
Rom@n

Příspěvek od Rom@n »

skino píše:no nema to žiadnu poistku aspoň podla mňa . ak ti svietia niektorá a niektor nie tak budeš mat len vypalene žiarovky vo vypínači. treba ich vymeniť a pohoda.
aké žiarovky tam idú vieš mi povedať??? a spravím si to aj sám ???
ďakujem ti skino :o)
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalízaObrázek
benky71
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benky71 »

No tak, žiarovky tam idú také maličké 1,2W,výmena v pohode.Ako sú budíky, sú hore 2 skrutky a aj dole 2 skrutky tie vyskrutkuj, celý ten plast s tými vypinačmi povytiahni smerom k sebe a odpoj spínač a vytlač jemne s prstami spínač(hocijaký, a žiarovka tam bude potiahnutá taký zeleným návlekom,len ju vytiahneš a dáš druhú,ten zelený návlek som už nedával.Je tam jeden spínač-na osvetlenie prístroj.dosky-tam je žiarovka nacínovaná,s tým bude problém,všetky ostatné sú v pohode.
špoty

Příspěvek od špoty »

Ahojte chlapi...ja mám tiež podobný problém že mi tam naevietia tia gombíky na lavej strane mi nesvieti ani jeden a na pravej strane nesvieti ten "cyklovač" stiračov...ale žiarovky mám dobré, lebo ked som pobúchal po palubovke tak niketoré zablikali a sem tam aj svietili ale už to nesvieti a ani neblikne ked po tom pobúcham tak neviem čo stým može byť, myslím že chyba môže byť v tom jak sa nastavuje osvetlenie palubovky lebo najprv mi to nejak blblo a som to nastriekal kontoxom šetky tie kontakty, ked som to mal rozobraté ale už to zas nefungu tak nevím čo stým može byť... :?
Daewoo espero 1.5DOHC, r.v. 95, 260000km..., fólie, krídlo, MP3, full espero výbava.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“