potrebujem informacie
Moderátor: Blue Lanos
potrebujem informacie
čafte potrebujem informácie ako máte budíky tak na lavo a na pravo mate 3 gombíky každý má svoju funkciu jeden je na hmlovky a druhy je na stierače(rýchlosť) tretí je na svietivosť budíkov chcem sa opýtať na tie gombíky niektoré svietia a niektoré nie je na to zvlášt poistka alebo čo vieťe mi poradiť čo je stíým???
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalíza
- Reklama
Re: potrebujem informacie
no nema to žiadnu poistku aspoň podla mňa . ak ti svietia niektorá a niektor nie tak budeš mat len vypalene žiarovky vo vypínači. treba ich vymeniť a pohoda.
Daewoo espero 1.5DOHC,full,elektróny,LPG,krídlo,MP3,folie,podlžky
aké žiarovky tam idú vieš mi povedať??? a spravím si to aj sám ???skino píše:no nema to žiadnu poistku aspoň podla mňa . ak ti svietia niektorá a niektor nie tak budeš mat len vypalene žiarovky vo vypínači. treba ich vymeniť a pohoda.
ďakujem ti skino
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalíza
No tak, žiarovky tam idú také maličké 1,2W,výmena v pohode.Ako sú budíky, sú hore 2 skrutky a aj dole 2 skrutky tie vyskrutkuj, celý ten plast s tými vypinačmi povytiahni smerom k sebe a odpoj spínač a vytlač jemne s prstami spínač(hocijaký, a žiarovka tam bude potiahnutá taký zeleným návlekom,len ju vytiahneš a dáš druhú,ten zelený návlek som už nedával.Je tam jeden spínač-na osvetlenie prístroj.dosky-tam je žiarovka nacínovaná,s tým bude problém,všetky ostatné sú v pohode.
Ahojte chlapi...ja mám tiež podobný problém že mi tam naevietia tia gombíky na lavej strane mi nesvieti ani jeden a na pravej strane nesvieti ten "cyklovač" stiračov...ale žiarovky mám dobré, lebo ked som pobúchal po palubovke tak niketoré zablikali a sem tam aj svietili ale už to nesvieti a ani neblikne ked po tom pobúcham tak neviem čo stým može byť, myslím že chyba môže byť v tom jak sa nastavuje osvetlenie palubovky lebo najprv mi to nejak blblo a som to nastriekal kontoxom šetky tie kontakty, ked som to mal rozobraté ale už to zas nefungu tak nevím čo stým može byť...
Daewoo espero 1.5DOHC, r.v. 95, 260000km..., fólie, krídlo, MP3, full espero výbava.