Tažné zariadenie Captiva
Moderátor: Blue Lanos
Re: Tažné zariadenie Captiva
Jasne uz som v obraze
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo aby si nebol smutný aj já tam dakedy stojím Tohle bola klíma ale našťastie som mechanikovi velmi vďačný lebo som v tedy mal na mále a mohol som horieť
- Přílohy
-
- DSC00211.jpg (94.17 KiB) Zobrazeno 1985 x
No mozno si trafil na dobry den ked mali alebo je to tym ze ta poznaju mna maju surovo v ,,pazi,, dva dni montuju tazne a opravuju cuvaci senzor
-
- Kontaktovat uživatele:
No já len dúfam že Ti nebudú účtovať čas a na tvojom mieste by som chcel aj náhradu lebo si nemohol používať svoje auto a nič v zlom ale corza nieje dostatočná náhrada za Captivu Asi by som ich zodral z kože
no len vies ono jedno je co si povieme my tu a druhe co poriesis s nimi oni ti povedia ze na reklamaciu maju 30dni a k tej Corse sa nevijadrujem radsej
Cawte dneska je treti den a moja Captiva je stale v Roznavskom Chevrolete stale montuju tazne a robia cuvaci senzor uz 3den.To snad nieje ani pravda ma tu este niekto taku alebo podobnu skusennost??
-
Obdobnou zkušenost nemám, ale asi by stálo za vyzkoušení se zeptat v jiném servisu a to auto jim sebrat pro nedůvěru.
Určitě se najde šikovnej právník, který ti poradí.
Určitě se najde šikovnej právník, který ti poradí.
No takze od soboty mam uz svoju Captivu tazne namontovane a aj cuvaci vizera byt ok dokedy to neviem a co sa tyka nejakej kompenzacie zo strany servisu alebo importera niet sanca ziadna je akurat pravda ze ked kupujete auto tak vam naslubuju hory-doly ale ke je nejaka porucha je to uz uplne ine same vyhovorky, citacie zakona ze oni nato maju 30dni atd... takze tak
-
Tak gratuluju alespoň že je auto doma.