prosim pomoc...startovanie
Moderátor: Blue Lanos
prosim pomoc...startovanie
uz som tu presne takuto temu zalozil ale bol mi vymazani profil pri zmene fora a tema tiez, takze ak viete pomoct tak sa skuste vyjadrit....
ide o to, ze:
mam lanosa 1,5, najazdenych mam teraz 79tisic km a uz mozno od nejakych 65tisic mal predchadzajuci majitel (pribuzny) problemy so startovanim a stale ich mam aj ja. auto nastartuje bez plynu len ked dlhsie stoji (studeny start) a ked je vonku kosu (v brutalnych mrazoch na supu ) . inac a hlavne za tepla mozem tocit kolko chcem a nenaskoci pokial nestlacim plynovy pedal.... nie je to akoze zavada s ktorou by sa nedalo existovat ale neskutocne ma to rozculuje ked na parkovisku startujem svoje 10 rocne zachovale auticko ako vybehanu 40rocnu MB100... bol som s tym u par mechanikov ale kazdy len pokrci plecami
co vsetko som uz skusil:
vymenil som palivovy filter, kably ,sviecky, vsetky hadicky, zaslepil som EGR, vymontoval a vycistil som skrtiacu klapku, vymontoval a vycistil som krokovy motorcek (nebol ani velmi zababrany a vyzera byt ako novy ) co by to este mohlo byt???
ide o to, ze:
mam lanosa 1,5, najazdenych mam teraz 79tisic km a uz mozno od nejakych 65tisic mal predchadzajuci majitel (pribuzny) problemy so startovanim a stale ich mam aj ja. auto nastartuje bez plynu len ked dlhsie stoji (studeny start) a ked je vonku kosu (v brutalnych mrazoch na supu ) . inac a hlavne za tepla mozem tocit kolko chcem a nenaskoci pokial nestlacim plynovy pedal.... nie je to akoze zavada s ktorou by sa nedalo existovat ale neskutocne ma to rozculuje ked na parkovisku startujem svoje 10 rocne zachovale auticko ako vybehanu 40rocnu MB100... bol som s tym u par mechanikov ale kazdy len pokrci plecami
co vsetko som uz skusil:
vymenil som palivovy filter, kably ,sviecky, vsetky hadicky, zaslepil som EGR, vymontoval a vycistil som skrtiacu klapku, vymontoval a vycistil som krokovy motorcek (nebol ani velmi zababrany a vyzera byt ako novy ) co by to este mohlo byt???
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
- Reklama
Re: prosim pomoc...startovanie
cerpadlo pri otoceni klucom pocut ako krasne bzuci a pri jazde sa autzo sprava uplne normalne, nie su ziadne problemy
ma niekto napad co to moze byt?
topiaci sa aj slamky chyta
ma niekto napad co to moze byt?
topiaci sa aj slamky chyta
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
to vypada na cidlo teploty.chtelo by to kouknout jakou ukazuje teplotu.a urcite i ten krokac.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
aha, zabudol som napisat ze som bol na diagnostike a podla nej ziadne cidlo neukazuje abnormalnu hodnotu a nevybehla ziadna chyba
alebo by toto konkretne diagnostika neodhalila? a krokac sa mi zda funkcny, ako by som si doma (ako sa hovori na kolene) overil jeho funkcnost?
alebo by toto konkretne diagnostika neodhalila? a krokac sa mi zda funkcny, ako by som si doma (ako sa hovori na kolene) overil jeho funkcnost?
no tohle by nenasla.ale pokud nenasel abnormal je to divne.chce to koukat jaka je teplota u tepleho motoru a jestli krokac dostatecne rychle reaguje.
muzes ho vyndat a po zapnuti a vypnuti klicku by se mel hybat.
pokud bude dobry vymen pro jistotu cidlo teploty-2 vyvodove.
muzes ho vyndat a po zapnuti a vypnuti klicku by se mel hybat.
pokud bude dobry vymen pro jistotu cidlo teploty-2 vyvodove.
Simson s 51
Simson s 51
je to toto??
http://www.katalog.orakor.sk/catalog/de ... arget/9032
ale vsimol som si aj taku vec ze ak mi motor bezi, vypnem ho a tesne potom startujem tak chyti hned, ale ak ho startuje troska dlhsie po odstaveni tak uz nechce...napadla ma uz aj taka vec ci to nema nieco s cerpadlom, ako by sa mu tratilo palivo po dlhsej dobe a potom by davalo slabsi tlak, ale zas si potom neviem vysvetlit ze to niekedy chyti na supu a ze pri prevadzke nevynechava ani nic take...
http://www.katalog.orakor.sk/catalog/de ... arget/9032
ale vsimol som si aj taku vec ze ak mi motor bezi, vypnem ho a tesne potom startujem tak chyti hned, ale ak ho startuje troska dlhsie po odstaveni tak uz nechce...napadla ma uz aj taka vec ci to nema nieco s cerpadlom, ako by sa mu tratilo palivo po dlhsej dobe a potom by davalo slabsi tlak, ale zas si potom neviem vysvetlit ze to niekedy chyti na supu a ze pri prevadzke nevynechava ani nic take...
a prosim Ta len tak zo zaujimavosti....ako ovplyvnuje teplota startovanie? teda co konkretne ovplyvnuje? otvorenie krokaca alebo prisun paliva alebo....
je to ono
ovlivnuje davku paliva a predstih a mnozstvi vzduchu.takze vlastne uplne vsecko dulezite.
ovlivnuje davku paliva a predstih a mnozstvi vzduchu.takze vlastne uplne vsecko dulezite.
Simson s 51
Simson s 51
tak dnes som vybral ten krokac a vyskusal ci reaguje na otocenie kluce a hybal sa bezproblemov, takze zrejme bude ok, nie je ani zababrany ani zatuhnuty , vyzera dobre...cize asi sa teda vydam tym smerom ako si vravel- poriesim to cidlo teploty....
len az sa hambim to povedat ale ja ho nikde neviem najst kde konkretne je?
len az sa hambim to povedat ale ja ho nikde neviem najst kde konkretne je?
no je to rok a neco co sem to videl naposledy.ale mam dojem ze je ze zadu pod sanim.ale ted si to presne neuvedomuju.
Simson s 51
Simson s 51
Tak jestli myslíte teplotní čidlo na vodu, tak to se nachází pod zapalovacím modulem.
jo ja mel porad dojem ze tam ho ma jen nexie.
ale asi tam bude.
ale asi tam bude.
Simson s 51
Simson s 51
V poho už jsem ho totiž měnil.
pro palikx:poptal jsi se mě po těch dílech?
pro palikx:poptal jsi se mě po těch dílech?
vydrz zatim cekam na odpoved nejak se mi nedari spojeni
Simson s 51
Simson s 51
Jasný dík.Ja jen jestli na mě myslíš a myslíš tak mlčím.