Kočárek do Matese??
Moderátor: Blue Lanos
Kočárek do Matese??
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s Matesem jako s autem pro dva a dítě. Vejde se do matese kočárek?? Předpokládám, že asi moc ne, tak bych se chtěl zeptat jak to řešíte
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kočárek do Matese??
Sice ho nemam ale řešil bych to sklopenim zadních sedaček.kocour píše:Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s Matesem jako s autem pro dva a dítě. Vejde se do matese kočárek?? Předpokládám, že asi moc ne, tak bych se chtěl zeptat jak to řešíte
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Kocoure, to si delas prdel,ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Pak jedině kočár na střechu. Do kufru se nevleze snad ani golfákkocour píše:No jo, ale vzadu ještě musí sedět to dítě a žena s ním.......
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Chlape, to jsme na tom stejne, taky uz jsem ve veku kdy bych mel planovat rodínu. A jak vsichni dobre vime, kdyz je zena na materske, penez moc neni, pokud muz-zivitel rodiny, nema plat aspon 20 cistyho. Drive jsem uvazoval nad tim, ze svoji nexii za 2 roky po doplaceni prodam, ale to je prave ta doba, kdy bychom radi meli s pritelkyni uz nakyho potomka. No abych to uzavrel, sice mam 3D nexii, ale kolega ma Corsu taky 3D, coz je jeste mensi auto a ma 2 deti a spokojene se tam vejdou.kocour píše:No, né, je to o tom, že teď jsme zatím dva a ještě tak 3-4 roky budeme. Takže teď by byl ten mates ideální, ale pak přijde to děcko a nevím, jestli tou dobou budu mít na jiný auto. TAkže asi tak.
Zivot je otazkou priorit Radsi budu mit daewoo, o ktery se nebudu muset bat, ze mi ho nekdo ukradne a v klidu jezdit.
Jasne, kdo by nechtel mit novy a lepsi auto, ale budme radi, ze mame aspon cim jezdit, coz?
To bylo male zamysleni na pondeli
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
odzkouseno - tedy ne, ze by na vlastnim , ale vez sem dvakrat kamosku - kocarek musel za sedacku ridice, dite za spolujezdce a mamina vpredu. Kocarek jde prichytit pasem, ale urcite by slo vymyslet i jinak ...Ondras píše:Pak jedině kočár na střechu. Do kufru se nevleze snad ani golfákkocour píše:No jo, ale vzadu ještě musí sedět to dítě a žena s ním.......
Ono asi záleží na typu kočárku.Když jsem převážel vnoučata vešel se mi kočár(sporťák) do kufru,ale musel jsem sundat kolečka.Okolo kočáru pár igelitových tašek a synátor měl velkou tašku ve předu u nohou..Klasický kočár musí na střechu.Ale co vím s určitostí,Matíz není rodinné auto.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Běžně jsem jezdil s hlubokým kočárkem v kufru ( bez poličky a vanička přesně kopírovala tvar kufru, takže pár věcí do ní ) , podvozek po složení do boxu ( čtvercový 320L ) a ještě pár drobností , ale lehčích..pleny atd. .
Jak dítě rostlo, tak pak sporťák celý do boxu, do kufru se nevešel, později golfky, ty se do kufru nevejdou ani napříč, ale vejdou se před zadní sedadlo na podlahu, a už nemusíš jezdit s boxem. Ale uvažuj, pak příjde další děcko a je to komplikovanější, přece jenom místo vedle dět. sedačky na sedadle hojně využívám na pár věcí , co se do kufru nevejde.
Já jsem to řešil ojetou Nubirou a Matizka jsem si nechal jako druhé auto .
Jak dítě rostlo, tak pak sporťák celý do boxu, do kufru se nevešel, později golfky, ty se do kufru nevejdou ani napříč, ale vejdou se před zadní sedadlo na podlahu, a už nemusíš jezdit s boxem. Ale uvažuj, pak příjde další děcko a je to komplikovanější, přece jenom místo vedle dět. sedačky na sedadle hojně využívám na pár věcí , co se do kufru nevejde.
Já jsem to řešil ojetou Nubirou a Matizka jsem si nechal jako druhé auto .
Ale tak to není.Může být obojí.Já jsem jezdil s Trabantem za mých mladých let a také jsem odvezl vše.Tenkrát žádné boxy,ale klasická ohrádka ( vyrobená samo domo) a jela kompletně čtyřčlená rodina.jakub píše:cili pak je to sofiina volba - dite nebo matez - ja mam volbu jasnouVáclav Brousek píše:Ale co vím s určitostí,Matíz není rodinné auto.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km