Tak kdyz mi menili tlumice, garazmistr rikal, ze mam spatny cep u predniho praveho kola. Muzete mi nekdo rict, jak vychazi financne vymena prip. co vse je s tim spojene? Jsem mirne mimo, co se tohoto tyce
Problem je, ze kdyz pridam plyn, auto jede mirne doprava. Je to na prd, bo musim porad tocit vlevo, i kdyz jedu po rovine
Ale neni to tak hrozny, ale radsi bych mel vse v poradku, nez cekat, kde se mi auto vysype
Vadný čep
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vadný čep
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ondrej Rapčan
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vadný čep
Nechal jsem si v servisu (v NJ) menit vsechny 4 cepy na predku. Prace cca 4 hodiny, celkova cena cca 2600,-. Samozrejme se na tom udelala i geometrie.milosh píše:Tak kdyz mi menili tlumice, garazmistr rikal, ze mam spatny cep u predniho praveho kola. Muzete mi nekdo rict, jak vychazi financne vymena prip. co vse je s tim spojene? Jsem mirne mimo, co se tohoto tyce
Problem je, ze kdyz pridam plyn, auto jede mirne doprava. Je to na prd, bo musim porad tocit vlevo, i kdyz jedu po rovine
Ale neni to tak hrozny, ale radsi bych mel vse v poradku, nez cekat, kde se mi auto vysype
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Milosh a ktory cap mas vadny? Spodny na ramene alebo rajdovy na riadiacej tyci? Ked ti z toho taha auto do strany ten cap musi byt kaput. Asi je totalne vyheglany a neudrzi ani aku taku geomteriu. Jeden bude stat ale do 500 korun. K tomu geometria a nejaka polhodina az hodina roboty. Cize 1000 capy, asi 700 geometria a do 500 robota.
chlapci, dik za info, zitra to zjistim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet