Tažné zariadenie Captiva

Krásné SUV od Chevroletu

Moderátor: Blue Lanos

tarale

Tažné zariadenie Captiva

Příspěvek od tarale »

MA NIEKTO TAZNE NA cAPTIVE? KOLKO TO VYSLO? A BOLI STE HO MONTOVAT V ZNACKOVOM SERVISE KED JE AUTO V ZARUKE? DIK
Reklama

Bullmastiff

Re: Tažné zariadenie Captiva

Příspěvek od Bullmastiff »

V roce 2007 jsem o něm při koupi vozu uvažoval. Chtěl jsem odmontovatelné (nemám rád ty co mi nacouvají do nárazníku s koulí a smějou se jak to hezky křuplo => nebudu to děla ostatním) a včetně montáže u prodejce mi ho nabízeli za 19.900,- CZK.

Díky připravovanému mýtu jsem jej nakonec nenechal namontovat - bál jsem se, že přesáhnu 3,5 tuny a nebude mi stačit známka. Jak ta zákonná úprava dopadla, netuším.

Nyní zkus operovat krizí a pod, třeba dají slevu (když už to auto šlo hezky dolu a dávají k němu doplňky o kterých se mi mohlo v době nákupu jen zdát).
tarale

Příspěvek od tarale »

Bullmastiff píše:V roce 2007 jsem o něm při koupi vozu uvažoval. Chtěl jsem odmontovatelné (nemám rád ty co mi nacouvají do nárazníku s koulí a smějou se jak to hezky křuplo => nebudu to děla ostatním) a včetně montáže u prodejce mi ho nabízeli za 19.900,- CZK.

Díky připravovanému mýtu jsem jej nakonec nenechal namontovat - bál jsem se, že přesáhnu 3,5 tuny a nebude mi stačit známka. Jak ta zákonná úprava dopadla, netuším.

Nyní zkus operovat krizí a pod, třeba dají slevu (když už to auto šlo hezky dolu a dávají k němu doplňky o kterých se mi mohlo v době nákupu jen zdát).
Dik za radu a odpoved uz som objednany na zajtra tazne- bajonet aj s montazou cca 10tis takze pohodicka
tarale

Příspěvek od tarale »

tarale píše:
Bullmastiff píše:V roce 2007 jsem o něm při koupi vozu uvažoval. Chtěl jsem odmontovatelné (nemám rád ty co mi nacouvají do nárazníku s koulí a smějou se jak to hezky křuplo => nebudu to děla ostatním) a včetně montáže u prodejce mi ho nabízeli za 19.900,- CZK.

Dik za radu a odpoved uz som objednany na zajtra tazne- bajonet aj s montazou cca 10tis takze pohodicka
Ahojte takze pisem zase vcera som pisal ze som na dneska objednany na montaz tazneho na moju Captivu v Chevrolete v Rožňave no rano som tam dosiel o 8:15hod malo to trvat cca 4,5hod neuverite ze ma tam drzali do 17tej a potom mi povedali ze stale to nieje hotove ze musia stiahnuť z netu nejaky program ze mi daju Corsu a mam isť domov ja som z Levoče a oni mi po cca 8hodinach povedia toto????? čo vy nato???
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No asi by som ich zabil :? Ale dúfam že Ti dajú alespon dáku zlavu a tu Corzu pridajú zadarmiko 8) Jo inak mám dojem že som ťa tam videl bol som tam okolo 13,00 s hasičským Mercedesem :D
Bullmastiff

Příspěvek od Bullmastiff »

No to je na tečku mezi oči... Alespoň že ti půjčili přibližovadlo (doufám, že bezplatně). I když nevím, jak by o vypadalo jinde. Navíc nevím, co chtěj dohrávat za SW - brzdovej asistent by měl mít program i pro přívěs, tak jestli potřebuje aktivaci. Zjisti si jak to je - docela bych se bál toho co tam dělají se softwarem.
tarale

Příspěvek od tarale »

-peha- píše:No asi by som ich zabil :? Ale dúfam že Ti dajú alespon dáku zlavu a tu Corzu pridajú zadarmiko 8) Jo inak mám dojem že som ťa tam videl bol som tam okolo 13,00 s hasičským Mercedesem :D
Caw no ja som tam bol ci aj ty neviemMercedes som si nevsimol možno aj od nervou uz ma ide z nich šľak trafiť ti poviem tu Corsu si mozu strcit niekam cely deň som bol aj z mojou polovickou v Roznave jak somar a oni mi o piatej povedia ze nic z toho????????????????????Kto to nezazil nepochopi -P -P -P -P -P -P -P -P -P -P
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No plne ťa chápem lebo to je na porážku a ako tak pozerám tak sa začínajú kaziť lebo donedávna to bol perfektný servis ale teraz samé nadávky :evil: Jo já som mal pustenú húkačku ale pred OPLOM som ju vypol a pri tvojich starostiach sa ani nečudujem že si si nevšímal okolie :?
tarale

Příspěvek od tarale »

-peha- píše:No plne ťa chápem lebo to je na porážku a ako tak pozerám tak sa začínajú kaziť lebo donedávna to bol perfektný servis ale teraz samé nadávky :evil: Jo já som mal pustenú húkačku ale pred OPLOM som ju vypol a pri tvojich starostiach sa ani nečudujem že si si nevšímal okolie :?
a videl si ma?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No neviem či si to bol Ty ale videl som tam priamo pred vjazdom do servisu tmavú Captivu ale spz som si nevšimol já som len očko hadzal na tu čiernu INSIGNIU tou som jazdil ale v tedy mala nálepky no teraz vyzerá skvelo :D
tarale

Příspěvek od tarale »

-peha- píše:No neviem či si to bol Ty ale videl som tam priamo pred vjazdom do servisu tmavú Captivu ale spz som si nevšimol já som len očko hadzal na tu čiernu INSIGNIU tou som jazdil ale v tedy mala nálepky no teraz vyzerá skvelo :D
no tak o jednej bola moja Captiva isto dnu v servise a ty ,,babrosi,, si nad nou asi lamali hlavu ta Insignia je pekna to mas pravdu aj ked ja by som ju asi nekupil
tarale

Příspěvek od tarale »

tarale píše:
-peha- píše:No neviem či si to bol Ty ale videl som tam priamo pred vjazdom do servisu tmavú Captivu ale spz som si nevšimol já som len očko hadzal na tu čiernu INSIGNIU tou som jazdil ale v tedy mala nálepky no teraz vyzerá skvelo :D
no tak o jednej bola moja Captiva isto dnu v servise a ty ,,babrosi,, si nad nou asi lamali hlavu ta Insignia je pekna to mas pravdu aj ked ja by som ju asi nekupil
Cawte Captivaci takze moja Captiva je stale v servise v Rožňave podotýkam že od včera rana mi montuju ťažné zariadenie cca nuz 16pracovnych hodin je to vobec v dnesnej dobe mozne?????????????????????????????????????????, -P -P -P -P
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No tak to je fakt na mrtvicu :evil: Neviem či sa tam menilo osazenstzvo ale taký to prístup tam nebol :? Jo pokud Ti ju zajtra vrátia tak sa môžeš staviť já budem asi 300 m od servisu na LPG pumpe,nájdeš ma podla Bielej Krásky :lol:
tarale

Příspěvek od tarale »

-peha- píše:No tak to je fakt na mrtvicu :evil: Neviem či sa tam menilo osazenstzvo ale taký to prístup tam nebol :? Jo pokud Ti ju zajtra vrátia tak sa môžeš staviť já budem asi 300 m od servisu na LPG pumpe,nájdeš ma podla Bielej Krásky :lol:
Caw zajtra????NO JA V TOMOC NEDUFAM NECHAPEM V COM MAJU PROBLEM? NAMONTOVAT JEDNO TAZNE A DAT DO PORIADKU CUVACI SENZOR??????????NO UZNAJTE NEVIEM SICE KDE JE LPG PUMPA ALE RAZ SOM TAM TAMKOVAL NAFTU TIEZ TO MOHLO BYT CCA 300M OD SERVISU
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Po hlavnej smerom na Poprad asi 200 m od kryžovatky je velký žlto-modrý pneuservis a tam je aj pumpa no a na parkovisku vedla pumpy tohle :lol: :lol: :lol:
Přílohy
DSC00125.jpg
DSC00125.jpg (94.81 KiB) Zobrazeno 3006 x
Odpovědět

Zpět na „CAPTIVA“