Jak vyhrát od Sazky cca 1800,-- aniz by clovek prohrál
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jak vyhrát od Sazky cca 1800,-- aniz by clovek prohrál
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Jak vyhrát od Sazky cca 1800,-- aniz by clovek prohrál
Tak co zkusil jste nkdo stesti? ja cekam na vysledek a kdyz to vyjde bude na pul auta
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mě na tohle upozornil syn minulý týden. Jenže až ve čtvrtek večer (šlo to od pondělí). Bylo nutno zaplatit vstupní poplatek 100,-Kč a byly mu připsány 2 tisíce. Ty obratem vsadil na tenis - tisíc na výhru a tisíc na prohru (kurz byl 1,95 a 1,65). No a bral za výhru. Mě se podařilo zaregistrova až v pátek v poledne, jenže stokorunová akce skončila právě v poledne a pokud bych chtěl připsat ty dva tisíce, tak musím dát na svůj účet taky 2 tisíce (což v současné situaci nelze). Ale pkud bych je tam dal, tak těch cca 1.800 zisku je jistých.
Koukal jsem dnes uz jsou zase novy podminky, jeste ze jsem to stihnul vcera
Pěkný den
Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají
Nebo jinak potřebují nalákat a ty ze začátku nechájí vyhrát ale jinak počítají se závislostí
To je všude stejný No a lidi i když nemaj jak se říká na chleba tak si mysí,že budou jak Onasis,Bakala,Kelner a jiní Ale ty to nakradli a to je o něčem jiným
Ať nám jezdí a nezlobí [/color]
Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají
Nebo jinak potřebují nalákat a ty ze začátku nechájí vyhrát ale jinak počítají se závislostí
To je všude stejný No a lidi i když nemaj jak se říká na chleba tak si mysí,že budou jak Onasis,Bakala,Kelner a jiní Ale ty to nakradli a to je o něčem jiným
Ať nám jezdí a nezlobí [/color]
...to Topol můj táta říkával " pánbů se.. na velkou hromadu " a asi o tom to je...
nakonec, kdo spustí takovou akci musí nutně mít vstupní kapitál, a ty, které získá mu jenom přispívají ho rozmnožit...
...i to tvoje: když ptáčka lapají...je historicky pravdivé
a tak mějte fajn...
nakonec, kdo spustí takovou akci musí nutně mít vstupní kapitál, a ty, které získá mu jenom přispívají ho rozmnožit...
...i to tvoje: když ptáčka lapají...je historicky pravdivé
a tak mějte fajn...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Ja vyhral 3600kc uplne legalne takze vy co jste to nezkusili muzete jen litovat, takovy prachy se na ulici jen tak nevalej ale nejsem zavislak abych na tom visel porad takze i vlozene 2000kc si prevadim na svuj ucet a ten na sazce rusim a nazdar
...to milosh a o tom to je...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
sem zas neco pro...l.no co zas budu muset makat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
...to palikx někdo musí " makat ", je to krutý vyprodukuješ za hodinu 500 - 600 Kč ( neznám ceník u suziky... ) a dostaneš s bidou " pětinu " a to ještě nesmíš dělat na garančce...
a milosh - přišel ( na to ...) viděl a zvítězil a hlavně odešel včas ( tím zhatil marketingový tah sazky udělat ze společnosti další gamblery... ), tedy jinak veni vidi vici ( no latináři mi určitě poopraví...)
Ale hlavně mějme se fajn
a milosh - přišel ( na to ...) viděl a zvítězil a hlavně odešel včas ( tím zhatil marketingový tah sazky udělat ze společnosti další gamblery... ), tedy jinak veni vidi vici ( no latináři mi určitě poopraví...)
Ale hlavně mějme se fajn
serpico
serpico
jojo, nejsem slaba povaha abych chtel otocit prvni vyhrany prachy, mala domu a koncime, radsi par litru doma nez vidina mozne vetsi vyhry
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
znal sem exota kterej každej půlrok měnil mobilního operátora jenom aby nic neplatil, samý akční vychcanosti...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
A to ma s tim sazenim co spolecneho?Krtek píše:znal sem exota kterej každej půlrok měnil mobilního operátora jenom aby nic neplatil, samý akční vychcanosti...
-
- Kontaktovat uživatele:
Krtka, Mílo, neřeš. Ten jen kapku mimo mísu zcela stabilně.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Není jich máloKrtek píše:znal sem exota kterej každej půlrok měnil mobilního operátora jenom aby nic neplatil, samý akční vychcanosti...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza