Rezonovanie radiacej páky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Rezonovanie radiacej páky
Nexiáci nerezonuje vám radiaca páka pri zaradených stupňoch, ktoré sa radia dopredu (1,3,5) pri nejakej oblasti otáčok? U mna konkretne ked napriklad idem na stvorke a potom podradim do trojky aby som pribrzdil, tak pri 2000 otackach zacne tak rezonovat radiaca paka, ze si to musi vsimnut aj hluchy. Alebo aj ked stojim, vyslapnem spojku, zaradim 1, pridam na 2000 otacok tak strasne zarezonuje.
- Reklama
Re: Rezonovanie radiacej páky
je to len daka oddelovacia guma ci co - dake tesnenie - v servise ti to vymenia pohladaj vo fore, niekde som o tom uz pisal - stalo sa to aj mne.Dano píše:Nexiáci nerezonuje vám radiaca páka pri zaradených stupňoch, ktoré sa radia dopredu (1,3,5) pri nejakej oblasti otáčok? U mna konkretne ked napriklad idem na stvorke a potom podradim do trojky aby som pribrzdil, tak pri 2000 otackach zacne tak rezonovat radiaca paka, ze si to musi vsimnut aj hluchy. Alebo aj ked stojim, vyslapnem spojku, zaradim 1, pridam na 2000 otacok tak strasne zarezonuje.
Re: Rezonovanie radiacej páky
Ja som to vedel, ze mi niekdo napise, ze v servise mi to vymenia. Tie plastove loziska som vymenil jednou rukou bez vymontovania radiacej kulisy a stali 2x37 Sk. Nevedel som ci to na 100% pomoze, ale chcel som nejake skusenosti s tym ci to robi aj inym. Nexiacke choroby sa na 99% prejavia u kazdeho.je to len daka oddelovacia guma ci co - dake tesnenie - v servise ti to vymenia pohladaj vo fore, niekde som o tom uz pisal - stalo sa to aj mne.
Ved som napisal kolko to stoji. Je to hovno z umelej hmoty 2 kusy. V servise by ti to namontovali pri tych pruzinach a tlmicoch, ale tiez to budu muset objednat. Da sa to premontovat holymi rukami. Inac nie v kazdom katalogu je to rozkreslene, takze mozu povedat, ze je to zvlast neobjednatelne. Na obrazku je to cervenym vyznacene lebo to tam nieje ako samostatny diel.