NOVA VERZE FORA
Moderátor: Blue Lanos
Re: NOVA VERZE FORA
A HLAVNE JIZ PO NEKOLIKATE UPOZORNUJI KDYZ BUDETE COKOLIV PRODAVAT DEJTE POUZE 1 INZERAT DO SEKCE PRODEJ, TAM SI HO VSIMNE VIC LIDI NEZ KDYZ TADY BUDE V KAZDE SEKCI PAR AUT NA PRODEJ, BAZAR A SEKCE PRODEJ JE MYSLIM UCINNEJSI RESENI, DEKUJI.
PROSBA NA MODERATORY, POKUD UVIDITE NEKDE INZERAT MIMO SEKCI BAZAR HNED HO TAM PRESUNTE, DIKY
PROSBA NA MODERATORY, POKUD UVIDITE NEKDE INZERAT MIMO SEKCI BAZAR HNED HO TAM PRESUNTE, DIKY
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
netreba, ved je to v podstate jedno... odteraz som -palck-milosh píše:pokud chces zmenit na ten stary neni problem-palck- píše:Sa mi neda prihlasit pod starym nickom AVEO 1,2 tak oddnes mam novy nick.
-
- Kontaktovat uživatele:
No i tak je to lepší nick skoro jako já -....-
Tak už jsem tu zpět,znova zaregistrovat a šup zpátky
Červený Matízek r.v.2002,Dacia Logan MCV r.v. 2007 (taktéž červená )
tato verze snad vydrzi dele nez puvodni verze 2KITTbx píše:Tyhle změny a pak se znovu registrovat je hrozné, to je jedna z nejpodstatnějších vad podstaty fora, zase vše znovu nastavovat, odkaz na příspěvky není /né že bych toho hodně napsal/, no co už ...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Mne sa páči táto nová verzia fóra. Je to super !
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
dik aspon ze to nekdo oceni a jen nerejpe
Milo to nebylo rýpání teda z mé strany určitě ne jen jsem byla mírně zaskočená že se po svátcích ženu na fórum a ono mě to nechtělo pustit .Jinak jsem xhodím strašně ráda jsou tu bezva lidi a jsou ochotní vždy pomoci.Tak se drž a z nějakých průpovídek si nic nedělej.milosh píše:dik aspon ze to nekdo oceni a jen nerejpe
JanulaB píše:Milo to nebylo rýpání teda z mé strany určitě ne jen jsem byla mírně zaskočená že se po svátcích ženu na fórum a ono mě to nechtělo pustit .Jinak jsem xhodím strašně ráda jsou tu bezva lidi a jsou ochotní vždy pomoci.Tak se drž a z nějakých průpovídek si nic nedělej.milosh píše:dik aspon ze to nekdo oceni a jen nerejpe
Fuj ten češtin oprava: sem chodím
- daredriver
Nevypadá to špatně, jen škoda že byl problém s duplikací a se musel znovu registrovat.
No ale doufám že nám nové forum bude dobře šloužit.
No ale doufám že nám nové forum bude dobře šloužit.
DAEWOO TICO
DAEWOO NEXIA 1,5 16V
ŠKODA 120
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=13482 nahradní díly na Nexii
DAEWOO NEXIA 1,5 16V
ŠKODA 120
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=57&t=13482 nahradní díly na Nexii
luxusní...
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
RSS
Pokud pouzivate RSS ctecku tak si do ni muzete pridat i tento web - https://www.chevroletclub.cz/rss.php
Nova verzia sa mi paci. Vidim ze aj v tomto smere sa prejavuje globalizacia pretoze aj na inych forach je podobny dizajn a uzivatel nemusi hladat ako ma forum pouzivat. Proste ako ked American pride do McDonaldu. Je jedno ci je to v Amerike alebo v Europe, zachod najde presne na tom istom mieste.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Re: RSS
Aaaa, konecne zase jeden uzitecnej link na RSS Schvalujimilosh píše:Pokud pouzivate RSS ctecku tak si do ni muzete pridat i tento web - https://www.chevroletclub.cz/rss.php
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Dik, ted hledam naky weby kam bych tech par svych RSS kanalu mohl pridat, nevis o necem?