...to palikxi to si Tomase nepotěšil zaplatit práci, která je nanic - kde je odbornost - znalost a zkušenost...a za co vlastně zákazník platí, za hokus pokus? - to je taky úroveň aneb současný stav autooprávárenství, sám jsem to zažil taky, když jsem sponzoroval SRBA servis, tak vím o čem píšu...
A tak se mějte fajn a přeji jen dobré servisy s palikxy, petrmy, JRD McLaern a jinými dobrými a znalými...
Problémy s řazením rychlostních stupňů
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: Problémy s řazením rychlostních stupňů
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
no co nadelas.
jen jsem si ted vsiml ze se v 1 prispevku jeste pta na olej
tak nalevaci sroub je zvrchu na 17 klic s plastovou cepickou.kontrolni je zespodu mezi vanou a poloosou na 14(myslim)
je tam olej udajne celozivotni cerveny specalni.menit se nemusi ale kolem 150tis by to nebylo na skodu.
vautomtech neni stala napln jelikoz ma ta skrin filtr a ten se menit musi (cca 75tis)
jen jsem si ted vsiml ze se v 1 prispevku jeste pta na olej
tak nalevaci sroub je zvrchu na 17 klic s plastovou cepickou.kontrolni je zespodu mezi vanou a poloosou na 14(myslim)
je tam olej udajne celozivotni cerveny specalni.menit se nemusi ale kolem 150tis by to nebylo na skodu.
vautomtech neni stala napln jelikoz ma ta skrin filtr a ten se menit musi (cca 75tis)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Zdar, tak jsem chtěl vydělat ze svislého čepu směrem nahoru páku mechanických táhel od řazení.které jsou zajištěné tím pojistným plíškem.protože mi tam úplně chybí celá ta plastová vložka s gumovými Okroužky a nešla mi řadit 2 ani 5 rychlost, ale vůbec mi ten čep s tím pojistným plíškem nejde vydělat- vysunout ani silou a páčením.... poradíte někdo co s tím???