Kupil som Nexiu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Ja som isiel dnes okolo Hermesu. Som tak pozeral jednym ockom, ze kde by som to tak nenapadne odparkoval :D
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Krtek píše: Ty máš v Nubiře tempomat ? Už mně to Daewoo i Chevy pěkně se.... Do nový ho nedávaj ani za příplatek a ani Evanda nemá na tempomat nárok. Kreténi americoko korejský ! Hlavně že ho může mít i Pavián HTP !!!! Někdo ho dodělá za 3 pětky do Nubiry neporigoš a škodofka za origoš chce tušim něco kolem deseti !
Krtku mám v Nubiře I. tempomat je to dovoz ze Švýcarska a je to originální výbava. Jinak jsem tady někde na foru viděl odkaz na firmu, která má v nabídce univerzální modul tempomatu, ale tuším to bylo v sekci o světlech (zimní svícení - Mates) :)

A ještě malou poznámku mám od známého ofocený manuál a když jsem ho u něj fotil, řekl mi, že vše co je udělané originál je OK, a vše co mu tady dodělávali (kvůli lízingu)alarm, zamykání zpátečky, tak do čeho hrábli to stojí za ho...! Zároveň tímto sděluji Petrovi m, že to určitě nebyl on. :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Děkuji ;) jo a Nubiru s tempomatem sem ještě neviděl ale nedávno sem tu psal že sem neviděl ještě nesíí s automatem a přijdu druhej den do práce a jedna tam stojí :shock: no sice na německejch číslech ale měla automat :twisted:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“