zadní brzdy-samostav
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zadní brzdy-samostav
Jedna blbá otázka,,všude jsem hledal ale nikde nenašel odpověď.
Dával jsem zánovní obložení,,zanovní bubny,,nové brzdové válečky a novou sadu pružin..
Ale pořád se mi hřeje levé kolo.
Otázka zní : na samostavech je vyražené písmeno L a R,,dle chytré knížky Opel Kadett levotočivý zavit a pravotočivý závit,,které písmeno má být na starně řidiče a které na straně spolujezdce??
nebo pokud Vás napadá důvod hřání tak ho sem písněte..Pak ještě jestli někdo nemáte špatné zkušenosti s Termosponou.
Řešil to tu "Dark69",ale na nic co by to mohlo být se asi nepřišlo.
Díky za odpověď
Dával jsem zánovní obložení,,zanovní bubny,,nové brzdové válečky a novou sadu pružin..
Ale pořád se mi hřeje levé kolo.
Otázka zní : na samostavech je vyražené písmeno L a R,,dle chytré knížky Opel Kadett levotočivý zavit a pravotočivý závit,,které písmeno má být na starně řidiče a které na straně spolujezdce??
nebo pokud Vás napadá důvod hřání tak ho sem písněte..Pak ještě jestli někdo nemáte špatné zkušenosti s Termosponou.
Řešil to tu "Dark69",ale na nic co by to mohlo být se asi nepřišlo.
Díky za odpověď
_________________________________________________________________________________________________________________
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
Daewoo Nexia 1,5 8V 75HP haftback 5dv,,výfuk Remus 13cm průměr ,,audio Autosonic,LG,,dálkovky Wessem 18cm,,výbava Gl
- Reklama
Re: zadní brzdy-samostav
jelikož levá a pravá strana se udává vždy po směru jízdy tak L je na straně řidiče stejně jako levé kolo levej blatnik a pod
No...to prehrevanie asi nevyriesis....viď. priklad ja....vymenil som uplne vsetko od loziska az po poslednu pruzinku, aj skusal som vsemozne a nic...dokonca som tam dal aj oblozenie uplne skoro opotrebovane a vzdy a vzdy i tak sa to prehrievalo!!prehrieva sa mi to na ploche bubna o ktoru trie oblozenie, ako keby ho nevracalo...nic ine ma nenapadlo..pomenil som vsetko a i tak nic ...vyriesil som to tak ze kaslem na to a nesledujem to.....teraz je zima chladi sa to viac takze pohoda...
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
jo a mimochodem to písmeno L ani náhodou neznamená pravou nebo levou stranu ale prestě jen jakejkoliv levej závit
no nevim mozna to znamena levy zavit ale zaroven to znamena leva strana.jelikoz jsem L nikdy nenasel na Prave strane.
a to ze se to prehriva muze dlat opravdu jen to ze to stale brzdi.pokud to stale brzdi jsou 3 moznosti-
1 brzdova pumpa drzi tlak -uz se mi to stalo-zjistis kdyz zvednes hrejici se kolo ktere zcela urcite pribrzduje a povolis odvzdusnovacek-melo by povolit.
2 pokud to nepomohlo je to rucni brzda zkus uvolnit lanko rucky melo by povolit.
3 pokud nepomohlo nic je to spatne nastavene a musi se lehce povolit samostav pripadne lehce obrousit hrana pakny.
a to ze se to prehriva muze dlat opravdu jen to ze to stale brzdi.pokud to stale brzdi jsou 3 moznosti-
1 brzdova pumpa drzi tlak -uz se mi to stalo-zjistis kdyz zvednes hrejici se kolo ktere zcela urcite pribrzduje a povolis odvzdusnovacek-melo by povolit.
2 pokud to nepomohlo je to rucni brzda zkus uvolnit lanko rucky melo by povolit.
3 pokud nepomohlo nic je to spatne nastavene a musi se lehce povolit samostav pripadne lehce obrousit hrana pakny.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Pocuvaj palikx....ak potom povolim ten odvzdusnovacik na kolese ktore sa hreje tak nebude treba potom odvzdusnit brzdy?alebo aspon to koleso kde som to povolil??.....len to povolim a necham to tak?aumirek píše:jo a mimochodem to písmeno L ani náhodou neznamená pravou nebo levou stranu ale prestě jen jakejkoliv levej závit
no samozrejme ze to pak bude chtit alespon 1 slapnout na brzdu.tohle je jen zpusob jak na to prijit.pokud tam bude tlak stejne budes menit pumpu.pokud tam tlak nebude odvzdusnis normalne to kolo a vse ok.
Simson s 51
Simson s 51
uff ani nestras ze menit pumpu...mam dost problemou uz za sebou ...a aku pumpu mas konkretne na mysli??kde sa nachadza?palikx píše:no samozrejme ze to pak bude chtit alespon 1 slapnout na brzdu.tohle je jen zpusob jak na to prijit.pokud tam bude tlak stejne budes menit pumpu.pokud tam tlak nebude odvzdusnis normalne to kolo a vse ok.
myslim hlavni brzdovy valec primo na posilovaci-to bys musel vymenit pokud bude stale tlak kapaliny ve valecku u kola.
zkus a dej vedet.
zkus a dej vedet.
Simson s 51
Simson s 51
jaaj...tak ak budem mat cas skusim a sa ozvem...palikx píše:myslim hlavni brzdovy valec primo na posilovaci-to bys musel vymenit pokud bude stale tlak kapaliny ve valecku u kola.
zkus a dej vedet.
Dark69 píše:jaaj...no tak hned ak budem mat cas skusim to a sa ozvem....palikx píše:myslim hlavni brzdovy valec primo na posilovaci-to bys musel vymenit pokud bude stale tlak kapaliny ve valecku u kola.
zkus a dej vedet.