TOPENÍ V TACUMĚ
Moderátor: Blue Lanos
TOPENÍ V TACUMĚ
ČÁGOS LIDIČKY ZDRAVIM VŠECHNY Z DAEWOO KLUBU JE SUPER ŽE NĚCO TAKOVÉHO JE !!!!! JSEM ČERSTVÍM DRŽITELEM TACUMI A CHTEL JSEM SE JEN OPTAT JAK STE VYŘEŠILI PROBLÉM Z TOPENÍM !?!?! JÁ SEM KOUKAL DO MANUÁLU KDE SEM SE DOČETL ZE CHLADÍCÍ SOUPRAVA I Z CHLADIČEM MAJI POMALU 8L A TAK DLOUHO TRVÁ NEŽ SE ZAHŘEJE A CO MĚ SE TÝČE JE TO JEŠTĚ SLOŽITĚJSÍ PONĚVAČ PARKUJI VENKU A OTO VICE JE TO TET JEŠTĚ SLOŽITEJSÍ!!!!!!!! NEMÁTE NĚKDO DOBROU RADU KROM TOHO ABYCH SI POSTAVIL GARÁŽ ZATÍM A PŘEDEM DĚKUJI !!!!!!
- Reklama
- Hanzy
Zdravim te chlape a vitam mezi nama
Jinak ce se tyce Tacumy nenapsal si ani jakou a s jakym motorem?Jinak je jedno kolik ma celek nebot topeni je pred termostatem a az po zahrati pousti do chladice...
Jinak ce se tyce Tacumy nenapsal si ani jakou a s jakym motorem?Jinak je jedno kolik ma celek nebot topeni je pred termostatem a az po zahrati pousti do chladice...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
JEDNÁ SE O BENZÍNOVEJ MOTOR OBSAH 16 . MEGAJVRE TO BY TAKŘKA ODPOVÍDALO MÉ SITUACI STÍM ZAMLŽOVÁNÍM OKÝNEK JSEM NUCEN MÍT TOPENÍ NAŠTELOVANÝ NA OKNA A NOHY A NEBO JEN OKNA JINÉ SKOREM ANI NEPOUŽIJI JAKMILE TO PŘEPNU JINAK TAK SE OKAMŽITĚ OKNA MLŽÍ . KDYŽ JEDU Z PRÁCE A JSOU VYŠŠÍ MRAZI TAK TO ZAHŘATÍ TRVÁ TEPLOMĚR UKAZUJE NECELOU POLOVINU A NIJAK VELKY TEPLO