NIEKTO Z NITRY ???
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
NIEKTO Z NITRY ???
Cafte, neviem kam inam by som to dal... Ale... Nasiel som na nete nejakeho Sparka ale je v nitre.. Kedze ja som momentalne v UK a poletim a budem v Kosiciach, tak by som chcel niekoho znaleho poprosit ci by sa na to afto nepozrel... je totiz dost problem ist tam vlacikom iba obzerat auticko , alebo tahat nejakeho mecvhanika s jeho autom krizom cez pol republiky... Isto by sme sa dako dohodli ak sa niekto najde...
Ide o sparka r.v.: 11/2005, 995cm3, 47kW (64PS), P, M5, Benzín, 5 dv., 14000 km, vraj bol trochu tuknuty a je to dovoz z rakuska.
Ak by sa niekto nasiel bol by som veeelmi vdacny
Ide o sparka r.v.: 11/2005, 995cm3, 47kW (64PS), P, M5, Benzín, 5 dv., 14000 km, vraj bol trochu tuknuty a je to dovoz z rakuska.
Ak by sa niekto nasiel bol by som veeelmi vdacny
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
No mohol by som,ale nie som odborník,autám rozumiem jazdím od r.1982.zaujímal sa o ne oveľa skôr ešte,ale nie som automechanik,pri kúpe viem na čo sa zamerať,zakaždým som si ojetinu vyberal sám,ale naslovovzatý odborník zrovna nie som Ale ak je niekde v bazári,napíš v ktorom a môžem ísť omrknúť.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Nejedná sa náhodou o tento Spark ,
http://www.autovia.sk/nove-auta/chevrol ... ium-538946
http://www.autovia.sk/nove-auta/chevrol ... ium-538946
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Sorry tento Týždeň mi to nevyšlo,ale budúci týždeň sa mi to istotne podarí,je to totiž as 9 km od Nitry,nie priamo v meste,pokúsim sa s ním spojiť a šiel by som to omrknúť,budúci týždeň budem mať čas,narozdiel od tohto
Pomocka pre Alvina: Najprv si nechaj pekne vysvetlit, co vsetko bolo poskodene a opravovane. Vsimni si, ci predavajuci prizna vymeneny alebo lakovany LP blatnik. Chyba na nom totiz nalepka SX, ktora ma byt medzi bocnou smerovkou a dverami. Bezne to Sparky v tejto vybave zo zapadu maju (porovnaj napr. tu - najlepsie prepnut na velkost fotiek XXL-Bilder: http://www.fsdonline.de/1554251). Chlapici po oprave sa s tym spravidla neunuvaju dokupit to a nalepit...
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
V pondelok nebudem mať auto k dispozicii,moja polovička ho potrebuje celý deň,ale na utorok sa pokúsim nejako dohodnúť s tým majiteľom,ono veľká škoda,že to nie je tu,priamo v NR a niekde v bazáre,to by som bol vybavil ešte v tomto,uplynulom týždni
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Už som mu poslal mailík aj s mojim číslom,popr.mu ešte zavolám,ak sa neozve on,či je tá ponuka ešte aktuálna a v tý6dni tam zájdem.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: NIEKTO Z NITRY ???
Tak dnes som tam bol,aj napriek sťaženým podmienkam,je tu silná poľadovica
som úspešne absolvoval cestu tam a späť a a aj obsolvoval skušobnú minijazdu na SPARKu,.Autíčko je v plnej výbave,,fungujúca klíma,ABS,ja by som ho osobne za tú cenu bral,ja som dal presne toľko za môjho Mateja,pravda bolo to v lete 2007.Takže moje dojmy sú super,nensie najaké stopy neodbornej opravy,naopak všetko vyzerá byť OK.Motor nebol poškodený.akurát krycí plech na výfukovom kolene,je veľmi zľahunka otúknutý,asi pri poškodení pred čela, a schránka airbagu pred spolujazdcom je tiež trošku oškretá,ale takéto drobné chybičky krásy mal aj môj matízek pri kúpe,takže myslím si,že to nehrá rolu ,,viď foto,ja by som to autíčko osobne bral za tú cenu,má len 14 000 km,doslova vonia novotou
som úspešne absolvoval cestu tam a späť a a aj obsolvoval skušobnú minijazdu na SPARKu,.Autíčko je v plnej výbave,,fungujúca klíma,ABS,ja by som ho osobne za tú cenu bral,ja som dal presne toľko za môjho Mateja,pravda bolo to v lete 2007.Takže moje dojmy sú super,nensie najaké stopy neodbornej opravy,naopak všetko vyzerá byť OK.Motor nebol poškodený.akurát krycí plech na výfukovom kolene,je veľmi zľahunka otúknutý,asi pri poškodení pred čela, a schránka airbagu pred spolujazdcom je tiež trošku oškretá,ale takéto drobné chybičky krásy mal aj môj matízek pri kúpe,takže myslím si,že to nehrá rolu ,,viď foto,ja by som to autíčko osobne bral za tú cenu,má len 14 000 km,doslova vonia novotou
-
- Kontaktovat uživatele:
Juuuj tak dakujem. Takze to vyzera ze by sme sa prenho vybrali. Alvin posli mi telefonne cislo na PM, mozme sa tam niekde stretnut nech sa Ti dako odvdacim . Som tym velmi nadseny .
-
- Kontaktovat uživatele:
Cafte all,
V prvom rade sa chcem ospravedlnit Alvinovi, je mi luto ze sme sa nestretli, zial sparka som preberal o jednej rano.. Tak nabuduce, do nitry sa isto vratim
Mno tak Sparki je doma. zatial to vyzera na uzasne auticko. prekvapila ma vsak spotreba, aj ked je pravda ze som ho trosku pritlacil po ceste Nitra - Kosice, ale aj tak mi to prislo ze spapal trochu viac benzinu ako by som cakal. Je v plnej vybave vsetko je skvele, aj ked mne tam chyba par drobnosti.. Napriklad ovladace okien niesu podsvietene, soferove spatne zrkadlo je manualne, a na pristrojovke sice je nejaka ledka, ale neblika po zamknuti.. Mame na Sparkovi zatial okolo 500KM tak sa uvidi dalej ako to pojde .
V prvom rade sa chcem ospravedlnit Alvinovi, je mi luto ze sme sa nestretli, zial sparka som preberal o jednej rano.. Tak nabuduce, do nitry sa isto vratim
Mno tak Sparki je doma. zatial to vyzera na uzasne auticko. prekvapila ma vsak spotreba, aj ked je pravda ze som ho trosku pritlacil po ceste Nitra - Kosice, ale aj tak mi to prislo ze spapal trochu viac benzinu ako by som cakal. Je v plnej vybave vsetko je skvele, aj ked mne tam chyba par drobnosti.. Napriklad ovladace okien niesu podsvietene, soferove spatne zrkadlo je manualne, a na pristrojovke sice je nejaka ledka, ale neblika po zamknuti.. Mame na Sparkovi zatial okolo 500KM tak sa uvidi dalej ako to pojde .