Jiné zrcátka ??

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

jakub

Příspěvek od jakub »

petrm píše:Já to myslel jen jako vtip a Ivan to taky hned tak pochopil já taky nejezdím moc pomalu ale zadek si hlídám pořád a to co
klid, ja to treba pochopil a naprosto souhlasim s tim, ze zadek si clovek musi hlidat - zvlast dnes, kdy se ctyrprocentni mensina rozrusta udajne na 10%, takze panove zadky si kryjte, chvilka nepozornosti a buhvi, co se muze stat :lol: :lol: :lol: to uz je totiz o zdravi ;)
Radoslav Hološka píše:Rychlost sa za bezpecnost nepoklada? :lol:
sakra, moje zivotni kredo bylo nalomeno, tak ted co s tim

btw: m3 ma sice kazdy, ale furt vypadaji dobre, mno a nebo ty z matize - to je sport kazdym coulem ;)
Reklama

Chad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chad »

Richard: To ja slysel od kamarada podobnou historku :D
Ve zkracene verzi to bylo neco ve smyslu, ze jeho strejda jel po meste ve skodovce a predjizdel ho nejakej manik a udelal mu mysku bez blinkru, navic najednou pred nim zaslapl brzdu a zacal odbocovat na krizovatce. Strejda nelenil a jel za nim az ten manik zastavil na krizovatce, tak mily strejcek vyskoupil a vykopal mu zadni blinkry se slovy: Na hovno je mas :twisted:
Jakmile jsi napsal tu historku se zrcatkama, tak jsem si na tuto prihodu vzpomnel :D
Chad
verusamira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od verusamira »

:lol: 8) :lol:
Hans

Příspěvek od Hans »

Jasně ty žlutý vypadaj skvěle, ale nevíte kde je sehnat? :? Dik za radu. Hans
Marek

Příspěvek od Marek »

Hans píše:Jasně ty žlutý vypadaj skvěle, ale nevíte kde je sehnat? :? Dik za radu. Hans
Zkus to třeba tady: http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... ected=3185

mají na ně zrovna slevu 8) Budeš muset koupit asi ještě adaptéry ale nevim jestli z Kadetta budou pasovat cena za oba adaptéry je 350,-Kč ;)
Hans

Příspěvek od Hans »

Jo díky moc, ta stránka je fakt dobrá! Ty máš žlutou Nexii? Shodou okolností já taky. No jen, že jich je málo.
Čau Hans 8)
milosh

Příspěvek od milosh »

Hans píše:Jo díky moc, ta stránka je fakt dobrá! Ty máš žlutou Nexii? Shodou okolností já taky. No jen, že jich je málo.
Čau Hans 8)
Co bych dal za to mit taky zlutase :lol:
Hansi, uz jsi clenem CNC? VY Liberecaci mate penez dost, ne? :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Marek

Příspěvek od Marek »

Hans píše:Jo díky moc, ta stránka je fakt dobrá! Ty máš žlutou Nexii? Shodou okolností já taky. No jen, že jich je málo.
Čau Hans 8)

Nemáš náhodou SPZ 1L.....? Nejezdíš po HK? Takovou tady vídám komplet spojlery, prahy, stříšku, snížená, tmavý zadní okna atd. Není to tvoje kárka?
milosh

Příspěvek od milosh »

Maro, Reichenberg je podle me Liberec :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Marek

Příspěvek od Marek »

milosh píše:Maro, Reichenberg je podle me Liberec :lol:
Já jen jestli se nepohybuje občas po HK třeba služebně atd. no :oops:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“