Ahoj,ahoj,ahoj
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To víš že jo, člověk je tvor společenský a někoho kolem sebe potřebuje!!!
Najdeš tu vysoce kvalifikované odborníky , ale i takové, kteří Ti budou tvrdit, že ti nejde otevřít přední okno proto, že máš špatné těsnění pod hlavou!
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ále,asi jsem neposlouchal manželku a dostal jsem k vánocům dárek-kopačkySerpico píše:...to majkl.x vítej mezi námi co máme rádi " šikmooký ", trochu mi překvapuje, že dáváš pryč fokuse deklaruje vynikající jízdní vlastnosti ve své třídě, prostě etalon třídy...no nakonec nessie je vlastně potomkem ( licence ) posledního auta roku OPLA ( Kadett ) z minulého století, teď Insignia...
Mějte se fajn
To víš že jo, člověk je tvor společenský a někoho kolem sebe potřebuje!!!Hynek píše:[ majkl.x napsal mimo jiné:
Ahoj,ahoj,ahoj,mít auto,ktera se vyrábělo tak krátkej čas,to se člověk musí k nějaké bandě přidat
Dobrej nápad,jdu tam mrknoutHynek píše:Tak to i já se těším, až nám někomu s něčím radou pomůžeš. Chytrejch hlav není nikdy dost! To je všeobecně známo.A s tím problémem, co jsi psal Serpíkovi v odpovědi, takových nás je víc, než si můžeš pomyslet! Pokud se potřebuješ "vykecat" tak v "POKECU" jsme ti všichni k dispozici!
Tam je pro to místo!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je tam někde jak je Praha?Reinkarnace Docenta píše:Asi bych tady neměl tvrdit, že na východ od Hodonína je Asie, co?
Ahoj IvetIveta píše:Tak vítej mezi náma, kluku ,, hanácká".![]()
Tam je taky ta Asie???-peha- píše:Hergót já su taky z Teplíc to je taky blízko![]()
![]()
Tož,šak já vim kde je Plumlov.Když jsem si u vás naposled chladil tělo tak jsem mněl na zámek stejný pohled jak ty máš na fotečcesandruš píše:Tak to sme skoro sousedi..Já bydlím kousek za Prostějovemmajkl.x píše:Z Uničova okr.Olomóc:-).Hanák jak poleno:-)![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |