Pazvuky z palubovky.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pazvuky z palubovky.
Sice jsem kupoval funglovku ale mam problém s nějakym pazvukem v autě. Při přejezdu nerovností (stačí i malá třeba přejezd přez krajnici) se mi něco ozývá z palubky. Na kostkách je to šílený. Vychází to někde vprao vepředu. jako od sloupku, palubky a okna. Někde tam vždycky něco klepne. Sice bych to moh asi reklamovat ale myslim že servis bude hledat opravovat a nic. Máte někdo podobnej problém ? Dělá to od začátku a už mně to dost znervoznuje A kdybych věděl čim to je moh bych jimalespoń poradit co hledat
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
Tohle jsem mel taky, ale pak jsem zjistil, ze mam obal od CD v kastliku
Ne, ted vazne, u nexii je toto taky problem, ze material pouzity v interieru neni prave nevrzajici, nejhorsi je to v zime, to si v aute vrznu nejvic
Ne, ted vazne, u nexii je toto taky problem, ze material pouzity v interieru neni prave nevrzajici, nejhorsi je to v zime, to si v aute vrznu nejvic
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mam sice starsi verzi Nubiry (II), ale mam stejnej problem. Pomuze tomu, kdyz se plast na pravem sloupku podlozi gumou, ale aby se to mohlo udelat poradne, musel by se ten plast sundat a nejak to podlepit zespoda a na to si netroufam (prece jen stoji pry asi 900 a je jen na plastovejch prichytech). Navic mi po nejake dobe zacalo lehce rachtat v zavesech prednich pasu.
Pokud to není příliš krize tak bych si z toho nic nedělal, mě třeba v Leganze taky chrastí závěsy předních pásů a i zezadu se jednou za půl roku ozve nějaký ten pazvuk, ale obvykle stačí když do inkriminovaného místa párkrát praštím pěstí , ono si to sedne a je zase na pár měsíců pokoj. Funguje to i na ty držáky pásů. Vím že to není zrovna fundovaná rada, ale jestli tě to uklidní, tak mám v práci jako služebák Octavii a ta je po dvou letech jak chrastítko , takže to rozhodně není problém jen u Nubiry
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No u funglovky mi to normální nepřijde. Taky mam občas služební koktávky (1.9 TDi 66kw) s najetejma 250 tis a víc km ale zdaleka takhle nechrastěj. Když vezmu že jsou to služebáky a "jezdí" s tim kdo má ruce a nohy...
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Takovýhle zvuky se strašně špatně hledaj občas sme z toho na palici a lidem který nemaj auto v záruce sme řikali jestli jsou aspoň trochu šikovný aby si rozebrali části přístrojovky a koukli se sami jestli to nenajdou protože kdyby měli platit mě jak třeba dva dni neustále rozebírám a skládám a zkouším jízdou jestli tam něco chrastí tak se jaksi nedoplatí když je auto v záruce je to něco jiného ale to se pak musí člověk smířit s tím že pár dní bude bez auta a nakonec to stejně nenajdou
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Právě z toho mam strach proto jsem se ptal jestli to neni něco novýho typickýho pro Nubiru3/Lacettiho. Asi se budu muset smířit nebo počkam až udělá mladá papíry a vlezu za jízdy pod palubovku abych to našel.petrm píše:Takovýhle zvuky se strašně špatně hledaj občas sme z toho na palici a lidem který nemaj auto v záruce sme řikali jestli jsou aspoň trochu šikovný aby si rozebrali části přístrojovky a koukli se sami jestli to nenajdou protože kdyby měli platit mě jak třeba dva dni neustále rozebírám a skládám a zkouším jízdou jestli tam něco chrastí tak se jaksi nedoplatí když je auto v záruce je to něco jiného ale to se pak musí člověk smířit s tím že pár dní bude bez auta a nakonec to stejně nenajdou
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
To ze se nekde obcas ozve nejakej pazvuk, tak budiz, ale ty pasy me trochu stvou. Je to neco, co drnci vevnitr, nejspis na tom mechanismu, co je pridelanej na stredovym sloupku, kterej umoznuje vyskove nastaveni. Pak jeste obcas vzdu zarachtaji kapsy, co ma kombik po stranach v kufru, ale tam mam dojem, ze to pujde vyresit tak, ze tu kapsu vymontuju (jestli si na to troufnu ) a zespoda nalepim na kapsu a karoserii samolepici suchej zip. To uz by je melo udrzet a bude o jeden zdroj klepani min .TonB píše:Pokud to není příliš krize tak bych si z toho nic nedělal, mě třeba v Leganze taky chrastí závěsy předních pásů a i zezadu se jednou za půl roku ozve nějaký ten pazvuk, ale obvykle stačí když do inkriminovaného místa párkrát praštím pěstí , ono si to sedne a je zase na pár měsíců pokoj. Funguje to i na ty držáky pásů. Vím že to není zrovna fundovaná rada, ale jestli tě to uklidní, tak mám v práci jako služebák Octavii a ta je po dvou letech jak chrastítko , takže to rozhodně není problém jen u Nubiry
Re: Pazvuky z palubovky.
U mas se to menuje "lacznik stabilizatora", ide to od amortizatora ukosnie do zadu do stabilizatora. ma on 2 preguby, kteri se nesteti roborowaji.Krtek píše:Sice jsem kupoval funglovku ale mam problém s nějakym pazvukem v autě. Při přejezdu nerovností (stačí i malá třeba přejezd přez krajnici) se mi něco ozývá z palubky. Na kostkách je to šílený. Vychází to někde vprao vepředu. jako od sloupku, palubky a okna. Někde tam vždycky něco klepne. Sice bych to moh asi reklamovat ale myslim že servis bude hledat opravovat a nic. Máte někdo podobnej problém ? Dělá to od začátku a už mně to dost znervoznuje A kdybych věděl čim to je moh bych jimalespoń poradit co hledat
Mark má asi na mysli kost stabilizátoru to dělá takov lehk klepání hlavně při pomalejší jízdě a na lehkých nerovnostech dobrá skouška je když auto stojí na místě houpat s ním za strany na stranu nejlépe za horní hranu otevřeného okna o předních dveří a to je pak slyšet a když strčíš ruku k těm klubum a chytneš ho a on stichne tak je to jasné ale ty píšeš že to jde od okna . Jo a ještě k těm prodanejm kusům dneska sem četl statistiku tak Daewoo prpodalo celkem 1805 aut za tenhle rok zatím a z toho je 1038 Kalosů a 593 Matizů z toho vyplývá že na zbytek Nubiru , Evandu ,Tacumu zbývá 174 kusů prodanejch aut takže asi moc zkušeností s takovejma věcma jako je nějaké rachtání asi nebude
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já už dneska potkal 4. Nubiru za rok !!!petrm píše:Mark má asi na mysli kost stabilizátoru to dělá takov lehk klepání hlavně při pomalejší jízdě a na lehkých nerovnostech dobrá skouška je když auto stojí na místě houpat s ním za strany na stranu nejlépe za horní hranu otevřeného okna o předních dveří a to je pak slyšet a když strčíš ruku k těm klubum a chytneš ho a on stichne tak je to jasné ale ty píšeš že to jde od okna . Jo a ještě k těm prodanejm kusům dneska sem četl statistiku tak Daewoo prpodalo celkem 1805 aut za tenhle rok zatím a z toho je 1038 Kalosů a 593 Matizů z toho vyplývá že na zbytek Nubiru , Evandu ,Tacumu zbývá 174 kusů prodanejch aut takže asi moc zkušeností s takovejma věcma jako je nějaké rachtání asi nebude
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Kdyz uz sme u tech pazvuku, ma jeste jeden, ale ten neni tak castej, tak me to tolik nestve . Kdyz zatacim doparava a pritom jedu prez hrboly (treba prejizdeni tramvajovejch koleji), tak se zepredu zleva ozve pisknukti (ne vrzani, ale opravdu pisknuti, jako pistalka), nejspis ze dveri. Nekdy se to da vykouzlit i kdyz se pri spravnem naklonu auta do strany spravnou rychlosti zabouchnou dvere ridice? Mate nekdo tuseni, kde by mohl byt problem (nejspis asi bombonek pro Petram )? Predem dik .