Pomozte prosim- Startovanie
Moderátor: Blue Lanos
Pomozte prosim- Startovanie
Zdar chalani, viem ze problemy so startovanim tu boli riesene uz viackrat, ale moj pripad je dost specificky a nenasiel som tu v podstate zatial konkretnu odpoved. V skratke aby som sa dostal k jadru veci: velmi casto sa mi stava ze auto musim startovat dlhsiu dobu, popripade musim obcas aj zatlacit plynovy pedal aby chytilo. Nastartuje zakazdym, ale po dlhsej dobe resp. po pridani plynu. Je skor vynimka aby chytlo na supu hned po zvrtnuti kluca( väcsinou ked dlhsie postoji a je vonku zima ). Vymenil som zapalovacie kably, sviecky, zaslepil som EGR a pomenil som aj popraskane hadicky aby nechytal falosny vzduch... co by to mohlo este byt? inac s autom niesu ziadne problemy...vopred dakujem za Vase rady...
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
uz som skusil aj pouzivat druhy kluc (aby som vylucil to ze blbne imobilizer ) a je to stale rovnake...nie je to sice zavada, ktora by bolo velmi tragicka z pohladu uzivatela ale je to taky trn v oku stve ma to trocha, bol som s tym v jednom servise a povedali mi, ze v prvom rade palivovy filter, sviecky, kably, EGR ventil a hadicky... vsetko som vymenil, zlepsilo sa to, ale stale to nie je ono...
benzinov som uz vyskusal niekolko a nepocitoval som ziadnu zmenu, okrem toho akonahle uz auto nastartuje tak nie je problem - ak by to bolo palivom tak by zrejme bolo citit nejake zmeny za jazdy,nie? ale tu klapku vycistit mozem, za pokus to stoji, nemas ju niekde nafotenu rozobratu? nikdy som to nevidel
Priznam sa, ze som to este nikdy nerobil (zatial som to nemusel ), ale videl som to tusim v technickej sekcii, ale asi pri Nexii. Bolo tam aj vela fotiek, ale uz si presne nepamatam kde. Skus cez vyhladavanie a urcite to najdes. Pokial si zrucny, tak podla toho co tam bolo pisane a fotene to nie je zlozite a autu tym urcite neuskodis .
Inak mne to robi tiez ked dlhsie stojim a je vonku pod nulou, ale zatial to neriesim .
Inak mne to robi tiez ked dlhsie stojim a je vonku pod nulou, ale zatial to neriesim .
zkusil bych -pokud si to nedelal -palivovy filtr.
pak to muze byt krokovym motorkem ze pomalu dorovnava hodnotu.-zkus pred startem 3 krat postupne zapnout a vypnout zapalovani je to jen napad.
pak to muze byt krokovym motorkem ze pomalu dorovnava hodnotu.-zkus pred startem 3 krat postupne zapnout a vypnout zapalovani je to jen napad.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
hlida volnobeh tim ze pousti vduch do sani.pokud neni pridany plyn vzduch prochazi okolo prez sterbinu v klapce ve ktere je krokac.za tepla je privreny a za studena je hodne otevreny.pokud chodi pomalu trva mu dlouho nez dosahne pozadovane hodnoty tim padem motor nema vzduch.
Simson s 51
Simson s 51
ja to vedel jak sem jednou neco napisu pujdu spat az rano
motorek je na saci klapce-vede ti k tomu plynove lanko.je to cerny valecek s konektorem s 4mi draty.je chycen na 2 sroubky da se vyndat a vycistit ale vetsinou je bordel uz i v prevodu a je proste tuhy a s tim neudelas uz mnoho.rozebirat to vic uz nedoporucuju.
motorek je na saci klapce-vede ti k tomu plynove lanko.je to cerny valecek s konektorem s 4mi draty.je chycen na 2 sroubky da se vyndat a vycistit ale vetsinou je bordel uz i v prevodu a je proste tuhy a s tim neudelas uz mnoho.rozebirat to vic uz nedoporucuju.
Simson s 51
Simson s 51