Chod na 3 valce
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Chod na 3 valce
Zdravim ,chcel by som poradit mam nubiru 1,6 S r.v.99 , motor mi začal ist na 3 valce vymennil som kable aj sviečky a aj tak to neustupilo, neviem ale zda sa mi akoby rozdelovač nedaval prud pri jednej ak ma niekto skusenost alebo radu , rad si vypočujem ...zatial diky
- Reklama
Mne yaris stále ide na 3 valce a som spokojný
Ale teraz vážne...Vyskúšal si pozrieť -fyzicky-,či ti preskakuje iskra na sviečke?Podľa môjho úsudku-ak je všetko OK až po sviečku,tak je to už asi len valec...Zadretý
Ale teraz vážne...Vyskúšal si pozrieť -fyzicky-,či ti preskakuje iskra na sviečke?Podľa môjho úsudku-ak je všetko OK až po sviečku,tak je to už asi len valec...Zadretý
Naposledy upravil(a) Muco dne pát lis 28, 2008 13:39, celkem upraveno 1 x.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no tak pre upresnenie dojmov a pojmov...
NUBIRA NEMA ROZDELOVAC...
ma zapalovaci modul, co su v podtate dve indukcne cievky...
teda to co tvrdi TOMAS je pravda..
ak to xesh vyskusat, ..
robi sa to "traktor metodov"...
odpojist prvu dvojicu kablov, nastartujesh, a pojdesh sa pozret, ci lita medzi elektrodami iskra..
ak ano je to v poriadku, ak lieta len medzi jednou a "kostrou/motorom" je niekde chyba..
potom to cele zopakujesh na druhej dvojici / polovici zapalovacieho modulu..
ak motor nebude schopny udrzat sa v chode..lebo nepojdu dva valce ale iba jeden..
tak chyba je v niekde uuuuplne inde nez v cievke..
..uz som raz opravoval kablovy zvezok vstrekovacou..kde bol zlomeny jeden kabel..
NUBIRA NEMA ROZDELOVAC...
ma zapalovaci modul, co su v podtate dve indukcne cievky...
teda to co tvrdi TOMAS je pravda..
ak to xesh vyskusat, ..
robi sa to "traktor metodov"...
odpojist prvu dvojicu kablov, nastartujesh, a pojdesh sa pozret, ci lita medzi elektrodami iskra..
ak ano je to v poriadku, ak lieta len medzi jednou a "kostrou/motorom" je niekde chyba..
potom to cele zopakujesh na druhej dvojici / polovici zapalovacieho modulu..
ak motor nebude schopny udrzat sa v chode..lebo nepojdu dva valce ale iba jeden..
tak chyba je v niekde uuuuplne inde nez v cievke..
..uz som raz opravoval kablovy zvezok vstrekovacou..kde bol zlomeny jeden kabel..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
tAK SKUšAL SOM TO aj takto tou traktorovou metodou ešte ako prve a ako som vravel ked prve dva ttak nič a tie druhe tak ako pišeš ide iba jeden tak potom to bude ten vstrek ako pišeš alebo čo????lebo ja už nemam nervy ale meral som ten modul a na tom tretom mi nedava žiadnu iskru ...newiem či ho dat na tu diaagnostiku ale počul som že velmi sa to nevyplaca....važne už som v koncoch ak niekto vie poradit s radostou dik aj tak za nazory a rady ...