Těsnění dveří Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Hele náhodou je v pořádku. taky sem tam prolezl všechny nexie co tam byli a vybral to nejlepší. je jen malinko ošoupané u opěradla sedačky. To moje bylo diravé u prahu že mi teklo do auta a u opěradla bylo taky kaput díky mému tátovi když s nexii ješte jezdil. Táta je tlusťoch a dělá pojišťováka takže xkrát za den naseda a vyseda z auta. Takže zařvalo těsnění u dveří a sedačka. Tak sem zvědav jak dlouho vydrží u Vectry. ale tam je vše OK. Sedačku sem taky zakoupil na vrakáči výškově nastavitelnou a to je paráda jak se v ní sedí. Na tý původní rovný lavici se to už nedalo.
- Reklama
nexia
...jasně Franto P já to beru - kdo hledá najde ale ty šikmooký musejí mít docela kvalitní gumy... mě ji roztrhly tak nebylo co řešit a v prahu byly no takové zpuchřelé...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Je krásné sledovat, jak soucítíš se svým autičkem. Bohužel, ale moc tě nepotěším. Do auta ti asi poteče dál. V originále těsnící gumy , jsou totiž "odváděcí kanálky". To jsou takové ty záhyby, které vodě nedovolí "kapat" dovnitř. A na to těsnění do okna nestačí! Tady taky leje jak z konve. A fouká !
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Hynek píše: Je krásné sledovat, jak soucítíš se svým autičkem. Bohužel, ale moc tě nepotěším. Do auta ti asi poteče dál. V originále těsnící gumy , jsou totiž "odváděcí kanálky". To jsou takové ty záhyby, které vodě nedovolí "kapat" dovnitř. A na to těsnění do okna nestačí! Tady taky leje jak z konve. A fouká !
to sem taky zjistila..sehnala sem je ale nevím jestli je budou mít www.czdrafel.cz myslíš žeto pujde nějak opravit než budu investovat 500kč za jednu gumu
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS