Těsnění dveří Nexia

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Hele náhodou je v pořádku. taky sem tam prolezl všechny nexie co tam byli a vybral to nejlepší. je jen malinko ošoupané u opěradla sedačky. To moje bylo diravé u prahu že mi teklo do auta a u opěradla bylo taky kaput díky mému tátovi když s nexii ješte jezdil. Táta je tlusťoch a dělá pojišťováka takže xkrát za den naseda a vyseda z auta. Takže zařvalo těsnění u dveří a sedačka. Tak sem zvědav jak dlouho vydrží u Vectry. ale tam je vše OK. Sedačku sem taky zakoupil na vrakáči výškově nastavitelnou a to je paráda jak se v ní sedí. Na tý původní rovný lavici se to už nedalo.
Reklama

Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...jasně Franto P já to beru - kdo hledá najde ale ty šikmooký musejí mít docela kvalitní gumy... mě ji roztrhly tak nebylo co řešit a v prahu byly no takové zpuchřelé...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
BAesperko

Příspěvek od BAesperko »

;) ;) místo originál těsnéní do dveří sem použila těsnění do oken.Nalepila semto na spodní čásť dveří..tak se uvidí jestli eště do auta poteče :) těsnění mě nic nestálo :lol: :lol: :lol:
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
BAesperko

Příspěvek od BAesperko »

....zase venku prší ....a do méhé nesíí teče...které těsnění pasuje na nexii..nebo nevíte kde ji levně sehnat....díky...já už jinak nevím čím to může být :cry: :cry:
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:cry: Je krásné sledovat, jak soucítíš se svým autičkem. Bohužel, ale moc tě nepotěším. Do auta ti asi poteče dál. V originále těsnící gumy , jsou totiž "odváděcí kanálky". To jsou takové ty záhyby, které vodě nedovolí "kapat" dovnitř. A na to těsnění do okna nestačí! Tady taky leje jak z konve. A fouká ! ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
BAesperko

Příspěvek od BAesperko »

Hynek píše::cry: Je krásné sledovat, jak soucítíš se svým autičkem. Bohužel, ale moc tě nepotěším. Do auta ti asi poteče dál. V originále těsnící gumy , jsou totiž "odváděcí kanálky". To jsou takové ty záhyby, které vodě nedovolí "kapat" dovnitř. A na to těsnění do okna nestačí! Tady taky leje jak z konve. A fouká ! ;)

to sem taky zjistila..sehnala sem je ale nevím jestli je budou mít www.czdrafel.cz :lol: myslíš žeto pujde nějak opravit než budu investovat 500kč za jednu gumu
JosefZ

Příspěvek od JosefZ »

sedanový Opel kadett ma úplně stejny všude,sem je tam přendaval do Nexie..u třídvířka budou určo stejný jako Kadett 3 DV.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“