ventilator kurenia
Moderátor: Blue Lanos
ventilator kurenia
stala sa mi hrozna vec. Neviemkade ale dostal sa mi do kurenia list. ked zapnem motor, je pocut ako lopatky narazaju do stonky a je to dost neprijemny zvuk. Neviete ako ho mam dostat von? Je to velmi SURNE. Dakujem A este mi poradte keda sa tam ten list dostal a ako zabranit dalsim takymto problemom.
- Reklama
skusal som a nepomohlo, 25 km trasu bo v kuse pusteny vetrak, heblal som s packami co to slo a nic. Dnes som ale v tej velkej rule nad spolujazdcovymi nohami nasiel taky kus hrubej lepiacej pasky, asi sa to tam odniekial uvolnilo. Mozno to bolo tym...ovsem ak je ta rula naozaj kurenie.Pepino_99 píše:Mňo, já bych to nerozebíral, také se nám tam dostal list, dali jsme to na nejvyšší stupeň a po čase ho to prostě vyfouklo, tak bych to řešil já...
rozmyslal som ze na tie nasavacie otvory prirobim nejake decentne "sito", cez ktore tie listy neprejdu. Jedine co som zvladol - dolamal som tie skrutky, takze som to len zhorsil, radsej som to pridelal naspatek. List tam uz neni, alebo je a neviem o tom. Ja osobne som to nerozoberal. Ale ta rula co je nad spolujazdcovymi nohami je tam nalepena, tu dole nedas. Potom napis ako si to rozobral.
rozhodne neolamovat ako to spravil jeden "kutil"...ano som to jatulen píše:najlepsie by bolo dat pod tie nasavacie mriežky cierne sito a hotovo, len treba prist na to ako to rozobrať
mam v hlave taky napad ze by som natiahol nejake tensie drotiky pozdlz celeho toho plastu kde su aj nasavacie otvory, nech to vyzera esteticky. Dal by som tam asi 5 drotov, boli by tam sice trocha vacsie diery, ale myslim ze listy cez to neprejdu.
pod takymi stromami som nikdy neparkoval, ale asi budem nuteny. Na to ma teraz napadla troska uprava. Namiesto drotov by som pouzil tenke pasiky plechu, vodorovne by som narezal ten plast po celej dlzke asi na piatich urovniach a pozasuval tam tie plechy.tulen píše:droty zabrania listom ale to si este asi neparkoval pod ihličnanom alebo nebodaj brezou...