Radar v Práglu na strakonicky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Radar v Práglu na strakonicky
Čaute nemáte sním někdo zkušenosti včera sem tam jel jak ej ten usekovej radar za křižovatkou na Radotín pěkně v 1 ráno ještě vo něm vím tka říkám tady je radar musim jet 80 no jenže sem se na tom useku nějak zakecal se spolujezdkyní no a na konci toho úseku sem měl kilíčko no a najdenou se oběvila červená záře tak by měn jen zajímalo jeslti mě cvakly nebo jestli je to normální.... THX a dyžtak jk to probíhá když já sem z Příbrami fakt se mi kvůli tomu do prahy zase jt nechce....
- Reklama
-
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
V 1 ráno a kilem ve městě o víkendu? To jsi dobrej....já i když moje rychlost mimo město za dobrý situace neklesá většinou pod 110 km/h a i jinde jezdím jak blázen, tohle bych si nedovolil. Jestli tě blejskli tak počítej s bodíkama a složenkou na pokutu.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
tam je 80 je 4 proudvce kilo bych taky ve městě nejel nejsem blázenIvoš píše:V 1 ráno a kilem ve městě o víkendu? To jsi dobrej....já i když moje rychlost mimo město za dobrý situace neklesá většinou pod 110 km/h a i jinde jezdím jak blázen, tohle bych si nedovolil. Jestli tě blejskli tak počítej s bodíkama a složenkou na pokutu.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Navíc je to 4 proudovka a skoro mimo město ne ? To bych neřešil. Po Praze jezdim svorně s MHD po obchvatu kolem 110 km/hIvoš píše:V 1 ráno a kilem ve městě o víkendu? To jsi dobrej....já i když moje rychlost mimo město za dobrý situace neklesá většinou pod 110 km/h a i jinde jezdím jak blázen, tohle bych si nedovolil. Jestli tě blejskli tak počítej s bodíkama a složenkou na pokutu.
Jinak muj liberální pohled na buzeraci na silnici znáte.
Kámošovi přišlo onehdá v srpnu předvolání z Ústí n.L. že projel na červenou. Tak tam volal a musel poslat písemnou žádost o projednání přestupku v Berouně kde bydlí. Nikdo se mu neozval tak tam volal a ještě furt nic. Ani z Berouna ani z Ústí se už neozvali.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Re: Radar v Práglu na strakonicky
Vcelku často jezdím přes měřené radarové úseky za tmy a i když dodržuji předepsanou rychlost 80 na Jižní spojce - pokaždé to na mě blikne červeným světlem - zatím mi nic nepřišlo.Mám pocit že to fotí každého a z těch hříšníků se pak z nich vybírá.Buď v klidu - mají na to pouze rok - tak snad na tebe nepřijde řada!Jujing píše:Čaute nemáte sním někdo zkušenosti včera sem tam jel jak ej ten usekovej radar za křižovatkou na Radotín pěkně v 1 ráno ještě vo něm vím tka říkám tady je radar musim jet 80 no jenže sem se na tom useku nějak zakecal se spolujezdkyní no a na konci toho úseku sem měl kilíčko no a najdenou se oběvila červená záře tak by měn jen zajímalo jeslti mě cvakly nebo jestli je to normální.... THX a dyžtak jk to probíhá když já sem z Příbrami fakt se mi kvůli tomu do prahy zase jt nechce....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Re: Radar v Práglu na strakonicky
Přesně to sem chtěl slyšet že ot bliká na každýho já tam v noci ještě nejel sem se bála le tak vzhledem k tomu že sem an začátku jel 80 a zrychloval sme tak nějak plynule tak by to moho bejt v pohodě ve SM psaly že tam maj celek i velkou toleranci takže by to mohlo bejt OKJ.Bad píše:Vcelku často jezdím přes měřené radarové úseky za tmy a i když dodržuji předepsanou rychlost 80 na Jižní spojce - pokaždé to na mě blikne červeným světlem - zatím mi nic nepřišlo.Mám pocit že to fotí každého a z těch hříšníků se pak z nich vybírá.Buď v klidu - mají na to pouze rok - tak snad na tebe nepřijde řada!Jujing píše:Čaute nemáte sním někdo zkušenosti včera sem tam jel jak ej ten usekovej radar za křižovatkou na Radotín pěkně v 1 ráno ještě vo něm vím tka říkám tady je radar musim jet 80 no jenže sem se na tom useku nějak zakecal se spolujezdkyní no a na konci toho úseku sem měl kilíčko no a najdenou se oběvila červená záře tak by měn jen zajímalo jeslti mě cvakly nebo jestli je to normální.... THX a dyžtak jk to probíhá když já sem z Příbrami fakt se mi kvůli tomu do prahy zase jt nechce....