Hodiny namiesto prechodu vzduch v kabíne Matiza
Moderátor: Blue Lanos
Hodiny namiesto prechodu vzduch v kabíne Matiza
neviete niekto o takých hodinách kde by sa to dalo zohnať?
Ďakujem
Ďakujem
- Reklama
Myslím, že chtěl Spady poradit - ne se mu posmívat, jaký že to má nápad. Jednomu se líbí holky a druhému hodiny v průduchu. Tak kdo ví, ať poradí a ostatní .................
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Takže, ďakujem, len som videl na webe konkrektne matiz.uragan.cz jak má namiesto prieduchu otáčkomer tak som chcel vedieť či niekto nemáte skusenosť s vložením budíka ale myslím tým ukazovateľ času.V.Brousek píše:Myslím, že chtěl Spady poradit - ne se mu posmívat, jaký že to má nápad. Jednomu se líbí holky a druhému hodiny v průduchu. Tak kdo ví, ať poradí a ostatní .................
Komu je to smiešne nech sa páči......
Nič sa nedeje, len som kupil manželke Matiska a chcel bvy som jej to trošku vylepšiť. Tak ma to napadlo...... Je to super autíčko dal som ho trochu dokopy a šľapeHynek píše: No tak se na nás nezlob, my to tak nemysleli. Nechali jsme se unést momentálními nápady. Jaký by to byl život , nerejpnout si do někoho a teď jsi to byl zrovna ty! Tak promiň!!!!
ja neviem len som sa inšpiroval na www.matiz.uragan.cz , na tom obrázku ta má otáčkomerHynek píše:Jakej průměr má ten větrací otvor a jak je hluboký?
No je to dobrý nápad, ale já bych tam hodiny nedával. To opravdu ten otáčkoměr tam má daleko větší opodstatnění. Hodiny koupíš na vietnamské tržnici za pár korun v požadovaném tvaru a velikosti.Jsou lehounké a lehce je "nalepíš " tam, kde je chceš. Podle mne raději sháněj vhodně veliký otáčkoměr.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Tak si ma presvedčil.....Ďakujem....Hynek píše:No je to dobrý nápad, ale já bych tam hodiny nedával. To opravdu ten otáčkoměr tam má daleko větší opodstatnění. Hodiny koupíš na vietnamské tržnici za pár korun v požadovaném tvaru a velikosti.Jsou lehounké a lehce je "nalepíš " tam, kde je chceš. Podle mne raději sháněj vhodně veliký otáčkoměr.
Hele hodiny ,skoro jak u verze SE
http://megaupload.vsevjednom.cz/?akce=l ... cf0771.jpg
http://megaupload.vsevjednom.cz/?akce=l ... cf0771.jpg
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Ahoj Hynku, já jsem tě pochopil, ale Spady je tu nový a ještě nemusí znát naše vtípky a dobírání mezi sebou. Proto jsem se ho musel zastat, zejména Docent, ten mu dal záhul.Hynek píše: No tak se na nás nezlob, my to tak nemysleli. Nechali jsme se unést momentálními nápady. Jaký by to byl život , nerejpnout si do někoho a teď jsi to byl zrovna ty! Tak promiň!!!!
Tak že, Spady , vše v dobrém od nás, starých Daewáků.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km