...no Docente mě to řekněme zaujalo a rozdíl mezi " vidlákem " alias strejdou v klobouku o velikonocích a řekněme profi řidičem lze jednoduše narovnat následnou bonifikací právě k počtu odjetých km bez nehody...
nakonec výsledná nehoda je jenom součtem různých faktorů a někdo se " podílí " více a nebo méně a někdo to odsere...
A mějte se fajn a hlavně bez " nehod " a to je i motlitba pojištoven a jejich výnosů - zisků
Pojištění podle počtu ujetých km
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Taky si ho Docente sjednáš?Reinkarnace Docenta píše: Jednoduše řečeno: U vidláka, který najede ročně pár tisíc km v okolí rodné vísky, je menší pravděpodobnost nehody než u někoho, kdo toho najezdí spoustu ve městě, tudíž vidlák bude platit menší pojistné (a tedy zájem o tento druh pojištění bude zejména mezi vidláky, případně mezi staršími lidmi, kteří už toho moc nenajezdí
-
pokec
...já bych s dovolením ještě narovnal svůj příspěvek reagoval jsem na docenta a ulítlo mi jeho označení " vidlák " je to neštastný výraz a vlastně jím jenom můžeme závidět pohodu a zdravý vzduch...nakonec můj bratr byl taky " vidlák " z Prahy na jihu čech, jenom prostě nechci aby to tak znělo v mém příspěvku hanlivě...
a jenom vidláci můžou doma pěstovat selata a míti zabijačky a tak dobrou chut....
a jenom vidláci můžou doma pěstovat selata a míti zabijačky a tak dobrou chut....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico