Denní svícení
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
V dnešní době můžeš mít na autě sto světel a vždy se najde debil co tě sejme. Jako mě málem dnes. Panáček měl BMW X6 tak si myslel že je v mlze nesmrtelnej a předjížděl jak kokot a najednou ejhle z mlhy proti auto. tak se cpal přede mě a bylo to just že mě nevytlačil ze silnice. a pak sme stejně jeli asi 10 km za sebou. tak nevim kam chvátal.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Franto tak máme rovnaké skúsenosti asi pred hodinou ma vytlačil pri predbiehaní debil na teréňáku z RS takže som skončil mimo cesty No práve to doma rozdýchávám lebo teraz som došiel Takže svietiť a dávať si pozor lebo blbcou je na cestách dosť a dosť :?Jo a mal sťastie lebo to nebola Legy ale octávka
- Hanzy
Jeste ze se nic nestalo nabot na tech cestach je to fakt cim dal vic horsi...a taky zes nejel Legou nebot skodule skoda neni ted jsem zas poslouchal jak na fobii vse vrze a rachoti a to je 2002 a 100000km jednoduse smejdos...-peha- píše:Franto tak máme rovnaké skúsenosti asi pred hodinou ma vytlačil pri predbiehaní debil na teréňáku z RS takže som skončil mimo cesty No práve to doma rozdýchávám lebo teraz som došiel Takže svietiť a dávať si pozor lebo blbcou je na cestách dosť a dosť :?Jo a mal sťastie lebo to nebola Legy ale octávka
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Sou to idioti a hlavně ty s těma SUVčkama oni si myslej že sou nahořejc a maj velký auto tak sou páni silnic. Celej život jezdí se škodovkama a pak sednou do těhle aut a myslí si že jsou nesmrtelný.
A první co bych zakázal jsou ty dálkové rampy na kamionech kteří je maj na střeše. Za horizontem vás trucker ještě nevidí ale už vám do očí pěkně pálí min. čtyřma dálkovejma něž vás zahlídne tak teprv ztlumí. Policajti hledaj kravinky na osobácích ale tohle nechaj být. myslim si že moje xenonky sou proti tomuhle ho..no. a když ho vybliknete dálkovejma tak vám rampu pustí znova a to nevíte čí ste a kudy jedete.
Nevim ale dal sem si žádost o nové zaměstnání k polici ČR k dopravce tak uvidim jestli se stanu policistou.
A první co bych zakázal jsou ty dálkové rampy na kamionech kteří je maj na střeše. Za horizontem vás trucker ještě nevidí ale už vám do očí pěkně pálí min. čtyřma dálkovejma něž vás zahlídne tak teprv ztlumí. Policajti hledaj kravinky na osobácích ale tohle nechaj být. myslim si že moje xenonky sou proti tomuhle ho..no. a když ho vybliknete dálkovejma tak vám rampu pustí znova a to nevíte čí ste a kudy jedete.
Nevim ale dal sem si žádost o nové zaměstnání k polici ČR k dopravce tak uvidim jestli se stanu policistou.
- Hanzy
A jeje kozel zahradnikem a to pak potez jak te prijmou a pak ti to stoupne do hlavy tihle byvaj nejhorsi jen vyjimky se najdou co maj mozek a uzivaj ho a ne jen co maj napsani v brozure...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
dejváci
...to Franto P " státní " oproti obecní nebo městské hodnotím lépe, ale vše je o lidech...třeba budeme mít všichni na nettu tím pádem pohled z druhé strany...já ho mám a není to nezajímavý, díky za případnou schovívavost k dejvákům, jsme " zvláštní " kasta s dobrou úrovní na nettu...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Městská je ve městě a obecní v obci.Franta P. píše:Já jednou jel do Prahy a v Jesenici sem potkal Obecní policii. To sem ještě nikdy neviděl. A zajímalo by mě jakej je rozdíl mezi městskou a obecní.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz