Matiz Tuning ! Co vy na to?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
nemrac to, fakt je to picovina, zbytek napad dobry, jakkoli ti to vepredu jede po rafku a vzadu bych rozsiril gumu, takhle je to jak trakarRobert píše:Mensi uprava...
sani je opet na nesmyslnym miste - jde ti to na klapaku - proc?
ad to mraceni - stale zakryvas pomerne dost velkou aktivni plochu svetla - ta fabka, kterou se pravdepodobne inspirujes, nezakryva ani zdaleka tak velkou pomernou cast svetla.
Jak mam neutralni vztah k foliim, tak k tomudle jsem pomerne alergickej.
neni tak velky, stale vetsi nez by meloRobert píše:1. Mraceni neni uz tak velky
nesmysl v ty velikosti, jinak neRobert píše:2. Kola jsou z F&F, takze nesmysl
tak to jo no, jen doufam, ze v pripade realizace by to neskoncilo nadechem "na efekt"Robert píše:3. Ten nadech na kapote se mi v tomhle miste libi (je mi jedno, ze je na nic)
proti tmavym sklum nic, proti zakryvani svetel necoRobert píše:4. Co mas proti tmavsim sklum? Vzdyt nejsou zas az tak moc tmavy
tak bavime se o tom, jak by to vypadalo dobre, ze ...Robert píše:*5. Sakra, vzdyt je to jen VT !!!
neres - v temer identicky kombinaci je na tuning srazech k videni fabka, to nemela byt kritika jen poznamka (ostatne clovek se vzdycky nekde inspiruje, ...)Robert píše:Pozn. O jake Fobii je tu rec??? Ja se nicim neinspiroval...
ok, to nebudem pitvat, ja to myslel v dobrym a trosku se to zamotaloRobert píše:Moje inspirace je ve filmu Fast & Furious...
bobe, bobe, to samy ti tady pisou minimalne dalsi dva lidi - myslenka dobra, provedeni v nekterych castech pokulhava i VT ma urcita kriteria provedeni a je imho velmi obtizne to trefit tak, aby to nervalo "takytuningem"Robert píše:Strasne mi pripominas jednoho myho kamosa...taky takovej "REJPAL"
proste priste musis rejpaly jako jsem ja upozornit, ze to chces pochvalit a ja se podle toho zaridim
zcela konkretne - ty mas stesti, ze jsi sehnal kola ve stejnym (temer stejnym) uhlu, v jakym ti stoji matez, zkus to udelat tak 16" max, zachovej gumy - proste bez nich to nepojede (v pohode jde - zvetsis puvodni kola a dosadis novy disk), vzadu je rozsir ...Robert píše:Moje inspirace je ve filmu Fast & Furious...
Strasne mi pripominas jednoho myho kamosa...taky takovej "REJPAL"
bob
jeee lidi to mam radost ze je taky nekdo stejnyho nazoru jako ja....
ja sem totiz ten rejpal bydlime kousek vod sebe a nejak spolu nemuzem vychazet....protze sem vzdycky dotazan na nazor ja ho reknu a se zlou se potazu...
"no ale jinak je to SUPER bobe.....moc pekny"
on to rad slysi...:)tak pro mu neudelat radost..
----mame te radi bobe-----
hynek
ja sem totiz ten rejpal bydlime kousek vod sebe a nejak spolu nemuzem vychazet....protze sem vzdycky dotazan na nazor ja ho reknu a se zlou se potazu...
"no ale jinak je to SUPER bobe.....moc pekny"
on to rad slysi...:)tak pro mu neudelat radost..
----mame te radi bobe-----
hynek
obrazek cislo tri - dobra barevna kombinace (resp. minimalne myslenka), lip provedeny kola, ... ale to zamraceni - ja se ti divim, ze tam ty svetla vubec nechavas, zrus je uplne, to bude zamraceni na 100% ,Robert píše:A co tohle:
fakt je to mraceni zbytecny, zkus tam pastnout svetla z jinyho auta, nebo to primracit decentne, tohle je nesmysl ...
mno a obligatne bych zrusil hagusy a bambulku na strese ...