Pružiny & tlumiče
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
kua, dnes to mel udelat, ale nejak pry nemel cas, tak tam jedu zitra v 9 rano, tudis snad bude odpoledne hotovo a pak dam vedet, az udelam testovaci jizdu po poliIvan píše:Tak co, Miloši, už máš hotovo?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
To az v lete, ted ma u nas Labe dost velkou hloubkurichiprofi píše:milosh: okiii a skus aj daku jazdu skrz rieku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Uz mam zimaky, to je skoro to samyrichiprofi píše:hmm, tak nahod offroad kola a ideeees
Prave jsem odvezl auto ke garaz-mistrovi, takze snad odpoledne uz budu mit hotovo, tak pak napisu dojmy z novych tlumicu KYB
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyrazim pro auto, uz je hotovo. Po ceste domu udelam test a dam vedet
Tak uz jsem zpet, A PEKNE NASRANEJ
Auto vypada jak offroad, protoze jsem menil i predni pruziny, ktery jsem mel snizeny a prestoze auto vypadalo good, tak se ty puvodni tlumice diky nim oddelaly driv
TED MOJE NEXIE VYPADA JAK TRAKTOR, coz je diky tem novym prednim pruzinam, a jeste navic mam prej spatnej cep na pravym prednim kole a jeden sroub spatnej. No co vam budu povidat, po takovych problemech mam vzdy chut auto prodat.
Takze pokud nekdo mate zajem o snizene predni pruziny asi o 30mm, tak jsou k mani...
O jizdnich vlastnostech na novych tlumicich nebudu mluvit, neb jsem testovaci jizdu nedelal, nemel jsem na to naladu
Auto vypada jak offroad, protoze jsem menil i predni pruziny, ktery jsem mel snizeny a prestoze auto vypadalo good, tak se ty puvodni tlumice diky nim oddelaly driv
TED MOJE NEXIE VYPADA JAK TRAKTOR, coz je diky tem novym prednim pruzinam, a jeste navic mam prej spatnej cep na pravym prednim kole a jeden sroub spatnej. No co vam budu povidat, po takovych problemech mam vzdy chut auto prodat.
Takze pokud nekdo mate zajem o snizene predni pruziny asi o 30mm, tak jsou k mani...
O jizdnich vlastnostech na novych tlumicich nebudu mluvit, neb jsem testovaci jizdu nedelal, nemel jsem na to naladu
Asi mas pravdu, ted jsem videl JEEPa a ten mel mezi kolem a blatnikem jeste vic mista]Rebro[ píše:Ale no Miloshi... z toho si nic nerob.. mas o5 seriove auto, ale s lepsimi tlmicmi. A to, ze ti tam cepy odchadzaju... no povedz si.. komu nie. Takze sa pekny z toho shoku vyspi a bude to hned lepsie.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, ten stav prodat auto po nějakém průseru znám naprosto přesně...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jojo, ale kdyz jsem dnes projizdel inzeraty, jaky jiny auto koupit, tam jsem skoro slzu uronil a proste bych toho svyho zabaka prodat nemohlIvan píše:Miloši, ten stav prodat auto po nějakém průseru znám naprosto přesně...
Ale jsem jeliman a nikdy se nepoucim, takze budu shanet vsechny 4 snizeny pruziny, tak max. -30mm, to by ty KYB tlumice mohly zvladnout
Jako sef nexiaclubu prece nemuzu jezdit OFROUTEM