Jiné zrcátka ??

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Hans

Jiné zrcátka ??

Příspěvek od Hans »

Nazdárek, koupil jsem si Nexii, ale bohužel obě postraní zrcátka byly nefunkční, prozatím jsou přilepený, nicméně bych tam chtěl dát nějaký jiný, aby vypadaly trochu sportovnějc. Nevíte jaký na to pasujou a kde se dají sehnat?
Dík Hans
Reklama

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Když máš možnost, sežeň si zrcátka, která mají asférická skla (taková ty na boku vypouklá kvůli mrtvému úhlu). Ale opravdu netuším, z jakého auta budou pasovat :x
Jinak klasické M3 sportovní by snad měly na Nexii či Kadetta existovat, ale skla jsou poměrně malá, tak nevím, zda Ti to bude vyhovovat. A v některých už je integrován blinkr...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

M3 nebrat, to uz ma kazdej a je to vopruz. nejlepsi jsou podle me tyto, to je krasavec a vypadaj na nexii sqele 8)

Obrázek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jo, ale plocha zrcadla je o polovinu menší než u originálů a proto si myslím, že to bezpečné jízdě moc nepřidá :shock:

Nexia² project

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ivan píše:Jo, ale plocha zrcadla je o polovinu menší než u originálů a proto si myslím, že to bezpečné jízdě moc nepřidá :shock:
Ivane a odkedy Ti jazdis bezpecne? Rychlost sa za bezpecnost nepoklada? :lol:
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Rado: :lol:

Tie zrcatka maju nesmiernu vyhodu na umyvacej linke :lol: :lol: :lol: netreba ich sklapat :lol: :lol: :lol:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
verusamira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od verusamira »

To me se moc nelibej :( ja bych tam chtel ty s tim modrym zrcadlem. Potkavam je cim dal casteji. :roll:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Radoslav Hološka píše:
Ivan píše:Jo, ale plocha zrcadla je o polovinu menší než u originálů a proto si myslím, že to bezpečné jízdě moc nepřidá :shock:
Ivane a odkedy Ti jazdis bezpecne? Rychlost sa za bezpecnost nepoklada? :lol:
Rado, já odjakživa jezdil bezpečně... :?: Bezpečně a svižně - to se nevylučuje, ne?

Nexia² project

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

Ivan opravdu jezdi bezpecne... ;)
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ivo kasli na spotrebu. Dolezite je,ze jazdis bezpecne a okrem spotreby vlastne nemas ziadny iny vaznejsi problem. Znamy zrazil autom male ciganca a bol rad,ze to prezil (vbehla mu necakane a on je nevinny). Zacali ho napadat,vyhrazat sa mu... Skoda o tom hovorit. Isiel 60 km/h,bolo to v obci. Policajt mu povedal,ze keby bol trosku nezodpovednejsi a isiel cez tu obec 100 km/h (ako Ty),nic by sa nestalo...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Hlavně dozadu se dívá ten co jezdí pomalu že pánové třeba pro vás konkrétně jsou zrcátka jen další aerodinamickej odpor a hluk :| :o)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

:lol: :lol:

Nexia² project

Richard

Příspěvek od Richard »

petrm píše:Hlavně dozadu se dívá ten co jezdí pomalu že pánové třeba pro vás konkrétně jsou zrcátka jen další aerodinamickej odpor a hluk :| :o)
Dovolím si PetroviM odporovat, a to pouze s tvrzením o tom, že dozadu se dívá jen ten co jezdí pomalu, jinak jeho příspěvky jsou suppper! Již jsem psal, že jsem měl Feldu na plyn, a asi možná přehnaná starost o plynovou nádrž v kufru, mě naučila koukat do zrcátek i když např. stojím na křižovatce a to mi zůstalo. Snažím se jezdit pro řidiče za mnou čitelně, když mě někdo dojede, zřejmě jede rychleji a tak mu hodím na rovině pravej blinkr a dám nohu z plynu, ať jede, blinkry používám včas, a když např. je červená v Letenským tunelu, nechám si tak 20 M rezervu v brždění, hlídám si auta za mnou a jen dojíždím. Tato taktika mě už nejméně jednou zachránila kufr na křižovatce u Střešovický vozovny. :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Já to myslel jen jako vtip a Ivan to taky hned tak pochopil já taky nejezdím moc pomalu ale zadek si hlídám pořád a to co popisuješ je přesně ideální styl jízdy taky se snažím podobně jezdit a ještě sem se naučil sledovat případná místa v provozu kam bych třeba mohl uhnout kdyby se něco dělo kolem mě a já byl v ohrožení aby to třeba tolik nebolelo ;) ale jianmk to byl fakt jen vtip pro Ivana a Pecu :lol: :lol:
Richard

Příspěvek od Richard »

Já se nato podíval znovu a určitě jsem tvůj vtip (nedočetl jsem to dokonce) pochopil až napdruhé, tak sorry. :lol:

Jinak mám docela obstojnou historku o zpět. zrcátkách. Jel jsem takhle z Petřin ke Střešovický vozovně a tam jsou dva pruhy jeden na Letnou a druhý doprava ke Strahovskému tunelu. V pravém jel Žigul a přejížděl ho v levém nějaký Nissan. Když byl na úrovni toho Žigula , tak ten si to namířil do levýho pruhu! Ten chlápek s Nissanem to zakáp, až si štrejchnul o zvýšený koleje, jen se zajiskřilo. No a na semaforu červená. První stál Žigul a ten kousek z Nissanu vylít z auta a hr na něj (nedivím se mu).V Žigulu zatáh okenka a zamkl se. No a ten chlápek v klidu přišel k němu, urval mu zrcátko, šlehl s ním o zem a s poznámkou "tobě je stejně na hov..!" si sedl do auta a v klidu na zelenou odjel.! :lol: :lol: Docela jsem zíral jak je klidnej! :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“