To je povera z ery skodoviek, ak je motor cisty , nezalezi na aky olej to jazdilo, tak tam moze naliat hocico, co splna poziadavky motoru, ak je motor zasraty a to fest tak kalitny olej, kludne aj mineralny ak je tym myslene api 15w40, dokaze necistoty uvolnit, upcha sa tym filter a pusti vsetok svincik pekne do motora.Billi James píše:Ale zalezi aj na tom ze ci ten Shell olej bol sinteticky alebo mineralny, lebo ked tam bol nalievany povodne mineralny olej a nalejes tam sinteticky mozu sa ucpat mazacie kanali v motore karbonom lebo sinteticky olej ho uvolnuje...andrew25 píše:no ono tam bol davany Shell predtym to by ale snad nemalo vadit ak tam dam ten Valvoline 10w-40 ...
Ale zo sintetiky na mineral sa da prejst bez problemov.
AKY OLEJ??? Daewoo Nexia 1.5 16V DOHC
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: olej
- Reklama
ak tam bol Shell 10W-40 tak tam nalej ten Valvoline 10w-40 a mas pokoj je to velmi dobry olej sama spokojnost ziadne problemy..raz predsa musis zmenit znacku napr..ja ked som kupil auto nabehane 160 000 km bol tam liaty olej castrol 5w- 40..najvyssi cas prejst na 10W-40 tak som tam nalial Dynamax ten motor nestartoval a nesiel ale drel !! normalne som sa bal s nim jazdit po starte ako keby vsetko o seba zadrelo boze to bol zvuk a pocit...Dynamax nikdy!!! tak som tam supol valvoline 10w-40 a ani najmensi problem ! velmi dobry olejik precitaj si o nom na internete..lenze kedze naozaj mas tych 33 000 km nabehanych daj tak ako pise Jrda plnu syntetiku cize 5w-40 odporucam Valvoline 5w-40 za 1 000 sk !! velmi dobra cena..uz tolko nerozmyslaj cuss
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
zdravim...objednal som si z olejposta.sk olej ale chcem to rovno pri vymene preplachnut a tak by som chcel vedet ci je na preplach urcene nieco aj v tej ich ponuke ,nech to mam nazar z krku... moc sa v tych plechovkach nevyznam, za rady moc dakujem http://olejposta.sk/s_14.html
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
(Ivane PLZ LOCKni TO TU)
ja si uz pripadam jak ...debil...
..o oleji je tu uz tolko temat..
aj o preplachu...popisaneho asi na 100 strankach...
..odhliadnuc od toho, ze "zakladatel tematu", Nexiu uz davno predal..
ja si uz pripadam jak ...debil...
..o oleji je tu uz tolko temat..
aj o preplachu...popisaneho asi na 100 strankach...
..odhliadnuc od toho, ze "zakladatel tematu", Nexiu uz davno predal..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Re: AKY OLEJ??? Daewoo Nexia 1.5 16V DOHC
V obchodních řetězcích Globus maj občas olej 10W/40 Hekra 4+1L zdarma asi za 325,- což je podle mě super