Tento konkrétny problém sa vyskytol bratovi na OPEL ASTRA 1.4 i 16V r.v. 2004,ale týmito motormi sú vybavené aj Lacetti,a občas sem zablúdi aj Milosh,ktorý by určite vedel poradiť.
Problém je v tom,že občas mu motor nenaštartuje,iba zašteká a nenaskoči,z ničoho nič,Už 2x ho mal s servise,diagnostika nič nechytila,menili akýsi magnet v palivovej sústave,ale závada sa zákerne opakuje.Tak ma napadlo,či to nieje nejaká úplna banalitka,ako mechanicky zanesené nečistotami nejaké súčiastky (voz má naj. 75 000 km).Spomenul som si ako písal Rado77 v sekcii o Matízkoch,že tam nám to môže spôsobovať zanesaný krokový motorček,tak by ma zaujímalo,či také niečo nieje aj u spomenutého motoru 1,4i 16V,resp.nejaká podobná záludnôstka,na ktorú sa servisáci ani diagnostika bežne nezameriava.Prosím,poraďte ak viete
Zdanlivo off topic,ale poraďte,ak viete,pls.
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Zdanlivo off topic,ale poraďte,ak viete,pls.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
mne to semtam nenaskoči a bol to imobilizer ak som vytiahol parkara klučik tak to zase išlo
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Vďaká Vám obom za rady,brat to preštudoval,však nie je turegostrovaný, tak citujem jeho odpoveď doslova :
".. neblikalo nic a stalo sa to v lete. Ale uz minulu zimu som mal par krat problemy nastartovat, vtedy som myslel, ze som natankoval zly benzin. Mam pocit, ze by to fakt mohol byt ten imobilizer ..."
".. neblikalo nic a stalo sa to v lete. Ale uz minulu zimu som mal par krat problemy nastartovat, vtedy som myslel, ze som natankoval zly benzin. Mam pocit, ze by to fakt mohol byt ten imobilizer ..."
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L