Montaz Airbagu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Dark69

Montaz Airbagu

Příspěvek od Dark69 »

Mam 1.5 16V GLX Sedan, s klimou a elektrickymi oknami a posilovacom riadenia..nemam len abs a airbag vodica...tak sa chcem opytat je mozne si dat namontovat airbag vodica??? je to jednoduche??a co vsetko potrebujem k tomu? mam riadiacu jednotku airbagu a airbag s volantom...treba este neake cidla??
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Tak do toho bych osobně nešel... toho bych se bál...
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Franta P. píše:Tak do toho bych osobně nešel... toho bych se bál...
preco?ved by som to dal namontovat servisu
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Jo takhle já myslel že by si ho montoval sám. No v servise by měli vědět jak na to akorád aby cena nebyla větší než celá nexia :lol:
Serpico

nexia

Příspěvek od Serpico »

...to Franto P kápnul si na to...abs ( 25tis. Kč ) + airbag ( taky okolo 25 tis. Kč ) + práce...no to nemá smysl

Ale mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

No za to je Nexie GLX v slušnym stavu i s airbagem a ABS :lol:
Ja chci přidat do mé nexie posilovač řízení a na vrakači chtějí komplet i s hřebenem 6000. to se mi zdá taky moc.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Ale ja mam uz doma AIRBAG S VOLANTOM CELY + RIADIACU JEDNOTKU A KABLE !!! len sa pytam ci je to mozne namontovat a co treba este k tomu neake cidla alebo co presne !! montaz nebude az taka draha ved len sa namontuje riadiaca a vymeni volant a dalej neviem co :lol: :lol: tak radte mi
benky71
Kontaktovat uživatele:

re.

Příspěvek od benky71 »

To nie je len vymeniť volant a dať kablovanie a riadiacu jednotku,treba ešte dať gyropatronu do predného nárazníka. A aktivovať.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Nevie, ale aj tak je to asi zbytocne, teda viem si predstavit ine veci co by sa hodili viac. Mam GLE, teda posilovac, okna v el. vyskovo nastavitelne sedadlo, no ale zabudli mi tam dat klimu :lol: a mozno aj to ABS by sa niekedy hodilo. Mam taky dojem, ze dnes su uz ludia tak rozhyckany pri kupe auta, ze bez tychto dvoch veci u nich auto nema ziadnu cenu.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Moje nexie při koupi v 96 byla GL socka. jediné co měla navíc byl ten airbag. Vim že stála 339.000,- Ale cenim si toho že v té době bylo v ceně Vše v barvě vozu docela slušné audio. Dnes v základu u aut nemáte ani rádio natož lakované nárazníky nebo kliky a zrcátka.
No a postupem, času kdy sem dostal Nexii do rukou já. Jsem přidal Budíky s otáčkoměrem, nastavení cykl. stěračů, el okna, výškovš nastav. sedačku i osvětlení kaslíku, mlhovky atd. V dnešní době mi chybí jen ABS, Klima, posilovač řízení a 16V motor. Z toho dám jen ten posilovač a až klekne 8V motor tak možná přijde ten 16V.
Tak zajed k Opelovi se Chevroletem a tam musí servizovat i Nexie a zeptej se jich jestli by to byli možni Airbag nainstalovat do tvého auta. Já fakt netužim co airbag skrývá v sobě za vnitřnosti a co je třeba k montáži.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“