Jak změřit Lambdu?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Univerzal a Original je vo vnutry to istee..

rozdiely budu "v tom vonkajsom obale" a konektore na konci..
neviem ak v CZ. ale tu je rozdiel medzi univerzalom a originalom v cene asi 200ky..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

V autodily krc stoji 1200 a na više zmin stránce 750 a je to magneti mareli a v krči je to nějaky EPS
martinko

Příspěvek od martinko »

no ja som tiez zhanal lambdu a original som nasiel od 4000- 5800sk ale nakoniec mi jeden znami zohnal original uz pouzitu ale funkcnu :lol:
ppp

Příspěvek od ppp »

original 3litre a vydrzala mi 40 az 50tkm a este bude asi pouzitelna tazk opovedat nemam to cim poriadne zmerat, digimultimeter je na to dost drevo, neoriginal magneti liter aj stovku vo vyfukyonline a este v jednom zasielkovom sk obchode dokonca podliter ale neviem si spomenut ako sa volal. Funguje asi 5tkm. Co sa tyka kvality vyhotovenia tak original mala original konektor, inak mi pripada magneti velkovo kvalitnejsia zle len tak od pohladu sa to tazko urcuje :lol: , akurat je o cm alebo dva dlhsia. Vonku.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

No ja jí tam mám 270.tis původní a asi už by chtěla vyměnit. v létě se mi rozsvítila kontrolka motoru a dle vyblikání chybových kódů podle knihy jak na to mi to vyblikalo Lambdu, chybový kód 13
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“