Ivanův nový nárazník III. - FOTO
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Taky si na nejaky radikalni snizovani moc netroufam. Jako prvni auto sem si koupil Fiat Uno se sportovnim podvozkem (a vubec vicero veci v nem nebyl tak uplne standardnich ) a sice to jelo moc hezky, zatacky se s tim daly projet uplne suprove (byla tam i sirsi kola), ale na ceskejch silnich, hruza, to auto v podstate neperovalo (ty pruziny perovaly ani ne 2 cm, ale podle servisaku to pro ne bylo normalni chovani). Takze jako prvni vec sem hledal normalni pruziny (tlumice sem tam nechal ty tvrdy), sice sem si pak musel zvykat, ze do zatacky uz nemuzu tak rychle, ale na kostkach uz mel aspon obcas clovek dojem, ze to mozna peruje.milosh píše:Sam mam predni napravu snizenou o 30mm a uz bych to nikdy neudelal, kdyz nemam k tomu i sport. tlumice. Tlumice odesly pekne rychle, sice uz to mely spocitany, ale i tak to ty pruziny jen urychlily. Takze kupuju novy a dam zpet seriovy nexiacky pruziny ala OFF-ROADOndras píše: Snížit, snížit. Já jsem teď po 30mm snížení úplně nadšený
takze po snizeni bude problem akorat ten, ze uz nebudes moct jezdit na chalupuIvan píše:Kluci, jsem rád za vaše pozitivní reakce
On ten nárazník není ve skutečnosti tak nízko, jak na fotce vypadá. Fotil jsem to na chalupě a tam je tráva a cesta mírně do kopce, takže asi tak.
jinak se pridavam ke chvale, nexii vidam hodne, nexiitakytuneru to same, ale todle je fakt mazec maximalis, decentni a pritom jasny odliseni
snizit a podobne doplnit zadek
- ]Rebro[
no, asi si nepotrebuje kompenzovat "jeho malost" ako niektori s holymi lebkamiPajda píše:Jasně že dokáže, ale jenom malou chvílimilosh píše:Ivane a ja myslel, ze dokazes udrzet tajemstvi
Někdo má místo Nexie větší auto a někomu stačí prcek.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Na zadek taky dojde. Ale letos už asi ne, protože se blíží zima a já nemám nápad, jak ten zadek vyřešit... takže budu pěkně v klidu přemýšlet a až mě něco napadne, tak to zrealizuji.Marra píše:Hej Ivane, fakt parada. Je to supr Doufam ze dojde i na zadek a pekne vyhlazeni vika kufru..... Jen tak dal chlape mas na to cit Chlapi udelame vseci neco takoveho a natocime 3fast 3furious co vy na to?????
Víko kufru vyhlazovat nebudu, na to má Nexie moc malý světla a vznikla by tam moc velká plocha, která by nevypadala pěkně Snad bych to udělal, kdybych dal dozadu větší světla z jiného auta... Ale než takový blbosti, raději 2litrový motor...
A Nexie a F&F? Vždyť je to rodinné auto...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane, tady mas namet na zedek, je to docela cool a neboj se, u nas v republice to nepotkas
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
pekne pekne
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, Miloši, ale když už to někdo má, tak v tom případě to nechci
Nechám si to projít hlavou ...
Nechám si to projít hlavou ...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to chceš taky, tak to máš smůlu Je to originál a já nemám rád kopie, proto jsem do toho taky šel (I když je to z Lanose )
Nexia² project
- verusamira
- Kontaktovat uživatele: