seknutý palivoměr
Moderátor: Blue Lanos
-
seknutý palivoměr
Moc prosím o pomoc se zaseklým palivoměrem,jak vytáhnu klíče ze zapalování,tak ručička zůstává na svém místě,tak jsem z toho na nervy,mám matize už týden a zatím bylo všechno v pohodě.Předem moc děkuji Všem za radu.
- Reklama
-
Uz tu navyse bola tema o tomto, a myslim ze som tam aj dost prispieval, kedze som nakoniec demontoval budiky, bo sa mi zasekavala rucicka hladiny nadrze a nesvietila ani kontrolka dojazdu. Rucne som rozhybal rucicku stavu nadrze, na strane cerpadla som nemusel robit nic. A zrejme mala kontrolka rezervy zly kontakt, lebo po poskladani zrazu zacalo vsetko pekne ist.
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Je to v naprostom poriadku,majú to nielen Daewá, (okrem Tica),ale aj Hyundaie či Toyoty,ja som to postrehol na getze až po 4 dňoch od kúpy,a najprv som si myslel,že mi chybne zapojili centrál,tak som si obišiel všetky parkujúce kórtejce v okolí,aby som zistil,že nejde o závadu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Keď má raz niekto zálusk na Tvoje fáro,neodradí ho nič,ani prázdna nádrž
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
To jájsem perlila u obchodňáku stál tam Matízek tak jsme nakukovali dovnitř a já jsem prohlásila že má zaseklý ukazatel paliva,a dušovala jsem se že mému Matízkovi padá ukazatel na nulu,ovšem do té doby než jsme dorazili domů a já se šla podívatalvin píše:Je to v naprostom poriadku,majú to nielen Daewá, (okrem Tica),ale aj Hyundaie či Toyoty,ja som to postrehol na getze až po 4 dňoch od kúpy,a najprv som si myslel,že mi chybne zapojili centrál,tak som si obišiel všetky parkujúce kórtejce v okolí,aby som zistil,že nejde o závadu