Radeji tady at to RcMichalovi tam nezasekavame nejakyma pojistovnama
Takze dle meho nazoru se dobra pojistovna pozna az v pripade kdyz resite udalost a jak plni a vyplaci skodu.
Ja mohu jelikoz jak vime jsem mel nehodu v listopadu trefeni srnce a nasledne trefeni zezadu nakladakem a pak jsem apsolvoval reseni udalosti pojistovnou Uniqa a to bylo vic nez luxusni a ted kdyz muzu srovnat s Kooperativou tak excelentni!!!
U Uniqy prijel hned likvidator primo jejich vlastni nafotil auto a jeste ten den me zaslal meilem predbezny rozpocet s rozpisem dilu a predbeznou castkou plneni ktera pak byla realne plnena a rovnez to zaslali pisemne.
Co se tyce Kooperativy tak meli udalost mi rodice a vinik byl pojisten u Kooperativy a nasledovalo reseni.Hned jak prijel likvidator tak na to hledim prijel nejaky chlap od nejakeho Globalexpertu a ze je smluvni technik pracujici pro Kooperativu.Standartne nafotil a a nacmaral svym skrabopisem z ceho slo jen stezi neco vylustit a nejradeji by co nejvic dilu opravoval a ja se s nim hadal ze to auto nebylo nikdy bourane kupovane nove je ani ne 5 let stare a ze nechci na nem nejake rovnane dily takze zazitek uz v tomhle.Prijel dvakrat po rozebrani v dilne a dofocoval a cmaral dalsi papir.
Na dotaz kdy mi da vedet rozpis dilu s predbeznym plnenim na me hledel jak z jara ze tohle oni nedelaji!!
Tak jsem to resil primo s pojistovnou a bylo mi receno to same ze jedine snad na pisemne pozadani jinak ze to vubec nedelaji.To ze jim trvalo nez to uhradili 2 mesice ani nemluvim nebot az jsem jim nadal co je to za dobu jak dlouho to trva a proc tak se vymlouvali ze to jeste nemaji potvrzene od skudce a ze nemohou plnit a ani zdelit castku.Tak jsem volal skudci jestli to podal na pojistovnu a samozrejme ze podal tak znova volani a pani likvidatorka se probrala a zjistila ze si toho nevsimla ale ze uz to tam ma mesic a hned poslala penize ale dodnes je prdel ze se nevi vlastne za co jelikoz mistri z tohodle ustavu vam poslou penize ale za co to ne ani po prislibeni do dnes takze dekuji mohl jsem porovnat ale KOOPERATIVU NIKDY!!!